Ostalo > Svijet računala i mobitela

par problema sa kompom

<< < (2/3) > >>

metalac:
meni black XP radi savršeno na stolnom racunalu, a na laptopu sam sranja s njim.. jer on ima u sebi vec sve drajvere instalirane i ocito neki za laptop nisu dobri.

al inace sve pohvale black xp-u, instalira sve sam, ne trebas seriski broj, i ima u sebi vec sve moguce update, i sve stvari kaj bi ti zatrebale od winrar-a, photoshopa, corel draw, nero, ...

replcnt:

--- Citat: metalac - 25 Travanj, 2008, 10:57:06 ---meni black XP radi savršeno na stolnom racunalu, a na laptopu sam sranja s njim.. jer on ima u sebi vec sve drajvere instalirane i ocito neki za laptop nisu dobri.

al inace sve pohvale black xp-u, instalira sve sam, ne trebas seriski broj, i ima u sebi vec sve moguce update, i sve stvari kaj bi ti zatrebale od winrar-a, photoshopa, corel draw, nero, ...

--- Kraj citata ---

potpis  :headbang:

charnel:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 24 Travanj, 2008, 00:44:05 ---1. nepokazuje mi skrivene mape na kompu,idem na show hidden files i nepokazuje nista nego vrati da nepokazuje?

--- Kraj citata ---

ima sam i ja isti problem, rjesio sam ga , ukljucujuci i ostale probleme formatiranjem diska

speedburn2:
dobio si sve odg osim prvog, a na njega odg neznam ni ja, al za black edition sve najbolje, odkad imam njega instaliranog jos mi ni jednom nisu windovsi pali, a prije sam ih svaki 1 tjedan mjenjao

Luka 0101:
za broj 2.
Nemoj update windowse i riješio si problem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju