Ostalo > Motocikli

Ducati 848

<< < (5/10) > >>

filiplatinovicz:
ducati je smeće....ali ako nekima pomaže da dožive orgazam, kako razabirem iz postova, neka si ga kupe, za drugo ti motori i nisu, nego  za*urac!  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Bokygs:

--- Citat: MK Kirka 180 - 06 Svibanj, 2008, 19:05:34 ---DUCATI je najbolji motor, bez ikakve diskusije!!!

--- Kraj citata ---

Potpisujem :icon_thumright:

zaprudanec:
smece je za sve koji ga si ne mogu priustiti

Desmo:
ma ljudiiiiii...Bogu hvala sta postoji 100 proizvodaca motora skutera....dvokotaca ili kako god hocete ajde nemojte se svadat  :toothy10:

moja je pretpostavka da su svi na ovom forumu radi jedne jedine stvari a to su 2 okrugla kola  :headbang:

ja vozim Dukca (Monstera) imo sam prije toga 4 Dukca u garazi i to je to,a da je neki motor losiji ili tako nesto sve je stvar ukusa!!!!

Ako vozim D to ne znaci da mi se ne svida Honda ili Suza itd.itd. sve su to jako ljepe pile,al moj osobni izbor br.1 je MONSTER a kad bi bilo novaca nasao bi se tu i koji KTM, BMW , Honda Suza....ma od svakog po jedan  :glasses9:

Ja kazem da volim monstera zato jer sam ko mulac vozio automata (tad nije bilo skutera :dontknow:) i tako sam zavolio nakeda,a danas vozim Monstera jer uvijek mogu namontirat napred kosaricu i otic u ducan po kilu kruha  :toothy9: :toothy12:

R@kija:
v2 motor,brembo brenze,blokada na 10,900rpm,hhh????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju