Tehnički kutak > Garaža
Darth Vader Batina
zvonkec_92:
ja sam svog jucer raskapo i podmazo malo lezaj u polutkama al mi je izgleda mast razbacalo van pa sad imam sranje.sve je masno i proklizuje i remen i kvacilo.neznam kak je i tam dosla mast...
zedooo:
--- Citat: zvonkec_92 - 18 Travanj, 2012, 08:12:04 ---ja sam svog jucer raskapo i podmazo malo lezaj u polutkama al mi je izgleda mast razbacalo van pa sad imam sranje.sve je masno i proklizuje i remen i kvacilo.neznam kak je i tam dosla mast...
--- Kraj citata ---
hijao, užas :o
jesu ti obadvije brtve čitave ostale? čim su malo zeznute ode mast posvuda :)
a i moraš paziti di je točno mast jer se radi centrifuge razvalja ko đubre po vinogradu :D
zvonkec_92:
--- Citat: zedooo - 18 Travanj, 2012, 17:34:34 ---hijao, užas :o
jesu ti obadvije brtve čitave ostale? čim su malo zeznute ode mast posvuda :)
a i moraš paziti di je točno mast jer se radi centrifuge razvalja ko đubre po vinogradu :D
--- Kraj citata ---
koje brtve.. nemam ja opče onaj dihtung iza dekla..a sranje je kaj sam stavio polutekuču mast a ne grafitnu.. :(
zedooo:
--- Citat: zvonkec_92 - 18 Travanj, 2012, 17:44:17 ---koje brtve.. nemam ja opče onaj dihtung iza dekla..a sranje je kaj sam stavio polutekuču mast a ne grafitnu.. :(
--- Kraj citata ---
brtve na polutci. kad snimes onaj prvi lim ispod su 2 crvene brtve koje drze mast unutra. zasto si stavio krivu mast? :happy6:
zvonkec_92:
--- Citat: zedooo - 18 Travanj, 2012, 18:05:34 ---brtve na polutci. kad snimes onaj prvi lim ispod su 2 crvene brtve koje drze mast unutra. zasto si stavio krivu mast? :happy6:
--- Kraj citata ---
ma to ima.. al kad se ta mast rastopi leti onda po svuda. a i ja sam je malo previše stavio.. reko aj bolje da ima nego da ide na suho i eto sad kaj se desi :( a bude to valjda nekam otišlo ili isparilo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju