Tehnički kutak > Garaža
Darth Vader Batina
kkihalic:
da fkt dečki ajd prestanite...oboje ste dobri dečki malo se niste složili i sad tu kurite frku...ajd pređite preko toga ko je koga vrijeđao...ne vozite le mans utrke da se kačite oko toga ko je brži xD
zvonkec_92:
--- Citat: kkihalic - 18 Studeni, 2012, 13:42:59 ---da fkt dečki ajd prestanite...oboje ste dobri dečki malo se niste složili i sad tu kurite frku...ajd pređite preko toga ko je koga vrijeđao...ne vozite le mans utrke da se kačite oko toga ko je brži xD
--- Kraj citata ---
zed je kriv nisam ja... :) :)
kkihalic:
dobro on je kriv , ti isto bacaš kenj :toothy12: , krenite ispočetka...vas 2 ste jako specijalni dečkići...ti voliš sve kupit novo i stavit to na skut...teško bi neš sam prepravljao...a on voli baš sve sam napraviti i što manje toga kupiti (kolko sam shvatio iz teme) totalne ste suprotnosti...a da imalo komunicirate i da budete dobri zajedno bi mogli složit jebačku batinu...mislim iz iskustva od djelova i prerada...ajd okrenite stranicu i pišite ponovno :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Prestanite se prepucavat i kupite si pežo :laughing7:
zvonkec_92:
--- Citat: Tomi_ZG - 18 Studeni, 2012, 13:50:23 ---Prestanite se prepucavat i kupite si pežo :laughing7:
--- Kraj citata ---
jel jos iz amitrejda?? loool
zedoooo ajmo neku makinu za trke slozit. imam ja viska dijelova, ti bus turpijal a ja serafil..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju