Tehnički kutak > Garaža

Darth Vader Batina

<< < (32/55) > >>

kkihalic:

--- Citat: zedooo - 16 Studeni, 2012, 21:56:59 ---
--- Citat: Nix666 - 15 Studeni, 2012, 21:49:50 ---danas smo te kraj velesajma vidli ja i kolega,i još se prepucavamo jel je to darth vader batina ili ne :toothy9:

--- Kraj citata ---

a to ste vi bili kaj ste se derali po parkiralistu kak bedaki a ja i cura zujimo :toothy9:

skuter je slozen za vozno stanje, imam dva seta plastika pa se mogu igrat :)

--- Kraj citata ---
e al te nitko nije ukapiro ko ja  :toothy9:

zedooo:

--- Citat: gokiSP - 16 Studeni, 2012, 21:58:25 ---Šta si odlučio za svjetla?

--- Kraj citata ---

Nemam još fiksno rješenje. Generalno ako idem na LE-diode *ebat ce me i policija i svi ostali (iako ce super svjetlit), a ako idem na neko polugotovo rješenje neću biti zadovoljan. Imamo Jankkec i ja neku ideju oko ponovnog upotrebljavanja stock lampe, da ostanemo China true :laughing6:

Cak i stražnje svjetlo će najvjerojatnije biti složeno od dijelova Baotiana, a vi pogađajte kojih :) :) :headbang:

--- Citat: kkihalic - 16 Studeni, 2012, 22:43:55 ---
--- Citat: zedooo - 16 Studeni, 2012, 21:56:59 ---
--- Citat: Nix666 - 15 Studeni, 2012, 21:49:50 ---danas smo te kraj velesajma vidli ja i kolega,i još se prepucavamo jel je to darth vader batina ili ne :toothy9:

--- Kraj citata ---

a to ste vi bili kaj ste se derali po parkiralistu kak bedaki a ja i cura zujimo :toothy9:

skuter je slozen za vozno stanje, imam dva seta plastika pa se mogu igrat :)

--- Kraj citata ---
e al te nitko nije ukapiro ko ja  :toothy9:

--- Kraj citata ---

hahaha da ti si me bio fotkao jelda :D

gokiSP:
Imam ti ja kompletnu leću sa h7 žaruljom, i čak je iz Hyundaia tako da nisi daleko od Kine.  :icon_biggrin: Nije ona klasična promjera 3 cm. Malo je veća, cca 5 cm promje pa ako ti paše...  :icon_thumright:

zedooo:

--- Citat: gokiSP - 16 Studeni, 2012, 23:17:05 ---Imam ti ja kompletnu leću sa h7 žaruljom, i čak je iz Hyundaia tako da nisi daleko od Kine.  :icon_biggrin: Nije ona klasična promjera 3 cm. Malo je veća, cca 5 cm promje pa ako ti paše...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

baci neku fotku tu il na PM pa da vidimo o cemu se radi :toothy11: mislim imam gro ideja ali su sve toliko daleko od realnosti da su to neistine :happy6:

gokiSP:
Ova ideja može biti kod tebe u utorak.  ;D Ne znam kakva ti je ideja, ali ovo bi po meni neloše izgledalo. Ja sam na nrg-a stavi jednu tu leću umjestu orginal farova i ostala mi je ova jedna jer sam uzeo 2 razbijena fara.  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju