Tehnički kutak > Garaža
Darth Vader Batina
Grale:
--- Citat: dhorvat - 16 Travanj, 2012, 23:27:19 ---Ti satovi na batinama su dosta točni naspram recimo aeroxa i malagutija. A ni stari runneri nisu ništa bolji. :laughing7:
--- Kraj citata ---
na mojem baotianu na satu 79 je bilo 71,neš sitno po gps-u...a na sr-u 80(70 po gps)...za ove njegove satove neznam jer ih nisam uživo vidjel,niti vozil baotiana s takvim satovima...ali rekel bi da se fkt dosta sporo diže kazaljka...da barem snimi neki video di se vidi sat i okolica,pa se da od oka procjenit brzina...
MALES SR180r:
preko 8 iljada obrtaja :toothy10:
sviđa mi se batina! :toothy12:
pohvale za amoebu i funn kaj se tiče volana i lule...neloše samo gass! :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Dobra je batina :icon_thumright:
Volan mi je najjači,na snimci s ovim ćukama i maskom izgleda odlično,možda još samo neke utege volana nabacit.
--- Citat: Grale - 16 Travanj, 2012, 22:59:40 ---reko bi da se može nosit sa serijalom čistom neke 50-tice...
--- Kraj citata ---
Idu ta čuda bolje neg kaj ljudi misle,od člana Zvonkeca onaj crni nakitani recimo,kad krene ja ga nemrem preć kroz ubrzanje,tek kad zalet uhvatim,al on ima doslovno sve na svom,od kita,glave,brege do prijenosa.
Johnny iber:
--- Citat: B.E.R.O. - 16 Travanj, 2012, 18:55:09 ---Fora,kakav je to sat,volan??
:icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Sat ti je sa Lune RS 50
zedooo:
Imam vece gume tako da sat pokazuje odokativno brzinu po GPS-u (provjereno jer sam prosle godine jedno mjesec dana stalno vozio sa upaljenim GPS-om i mjerio po udaljenosti da li valja) tako da pokazuje realno (inače svi skuteri, motori, auti i slična vozila NE pokazuju realnu brzinu, kao što svi već i znate) tako da nema smisla sprdati se s Baotianovim ćukicama :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju