Tehnički kutak > Tuning skutera
TT i multivar- a neide, sta sad??
lucky_boy:
Eo stigle danas napokon dizne u servis. Odvezo sam ga, oni stavili 70 diznu, skut opet neide, ima rupe u ubrzanje i slab start. Moro sam ga ostavit, pa me oni budu nazvali kad bude skut gotov.
igor.sb:
--- Citat: lucky_boy - 28 Travanj, 2008, 13:47:55 ---Eo stigle danas napokon dizne u servis. Odvezo sam ga, oni stavili 70 diznu, skut opet neide, ima rupe u ubrzanje i slab start. Moro sam ga ostavit, pa me oni budu nazvali kad bude skut gotov.
--- Kraj citata ---
a cekaj, jel bila blokada na spuhu na kraju ili nije
jesu stavili federe sto su dosli s spuhom
koja sad dizna 70, kad ti treba 64-65 ???
lucky_boy:
Stavili su federe, rekli su da je najbolja dizna 70, kazu da nema blokade...vidjet cu kad bude gotovo pa se javim...
igor.sb:
--- Citat: lucky_boy - 28 Travanj, 2008, 19:29:31 ---Stavili su federe, rekli su da je najbolja dizna 70, kazu da nema blokade...vidjet cu kad bude gotovo pa se javim...
--- Kraj citata ---
to sto oni kazu to mos macku od rep objesit
dizna 64-65, maknut limic s karba tj. s air boxa i to je onda to
a ne tu oni stave diznu 70 jer druge nemaju i onda kazu tako je najbolje :angry7:
lucky_boy:
Eo me napokon. Skut bio 3 dana u servisu. Ma sve supci i seronje, ovaj jedan kaze da nema uopce blokadu, ovaj drugi da je skinio, pa kazu da su nesta cistili na masini--skupilo se kao bilo neke prljavstine. Stavili su diznu 66. Nisu nista naplatili. Ja ga dovezo fino kuci sa 70km/h i sutradan kod ovog jednog frenda odvezem skut, on skine blokadu iz spuha, stavi 3 rolice sto sam dobio s TT-om, i 3 serijske, mallosijev red sponge, malo je nastelovo gas i to sve je dovelo do PREPORODA MOJE RUNNERICE!!! Motor ide sad normalne voznje 85, kad se sagnem 97. Start je odlican. Nitko sretniji od mene... :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju