Općenito > Propisi
pitanje za tablicu
Shiltac:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 23 Travanj, 2008, 20:20:26 ---
--- Citat: 3alfa3 - 23 Travanj, 2008, 16:55:58 ---Napravi ju sam i zavrsi u zatvoru (ako si punoljetan) jer je to krivotvorenje dokumenata.
Odi u policiju, prijavi gubitak tablice.
--- Kraj citata ---
Pise da je punoletan! Ja kod mene vidjam dosta home made tablica, sto radi style-a sto radi gubitka, kradje ili sl...
--- Kraj citata ---
Nije ti Hrvatska=srbija!
Ja mislim da ideš u narodne novine da prijaviš gubitak... pa nakon nekog vremana ako se niko ne javi ide nova tablica i prometna..
speed:
--- Citat: Zero Cool - 23 Travanj, 2008, 20:55:18 ---
--- Citat: 3alfa3 - 23 Travanj, 2008, 16:55:58 ---Napravi ju sam i zavrsi u zatvoru (ako si punoljetan) jer je to krivotvorenje dokumenata.
--- Kraj citata ---
Pise da je punoletan! Ja kod mene vidjam dosta home made tablica, sto radi style-a sto radi gubitka, kradje ili sl...
--- Kraj citata ---
Nije ti Hrvatska=srbija!
Ja mislim da ideš u narodne novine da prijaviš gubitak... pa nakon nekog vremana ako se niko ne javi ide nova tablica i prometna..
--- Kraj citata ---
prvo ides na policiju prijaviti nestanak ili gubitak tablice onda te oni dalje upute
Goran:
--- Citat: speed - 24 Travanj, 2008, 18:38:43 ---
--- Citat: Zero Cool - 23 Travanj, 2008, 20:55:18 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Nije ti Hrvatska=srbija!
--- Kraj citata ---
prvo ides na policiju prijaviti nestanak ili gubitak tablice onda te oni dalje upute
--- Kraj citata ---
Prijaviti nestanak tablice, narodne novine, izdaš nove koje koštaju 250 kn!!!prometnune moraš mjenjati jedino ako hočeš drugo broj tablice!!!
dare:
svima hvala :icon_thumright:
bio sam na murji u srijedu i zenska mi je rekla da najbolje sacekam do ponedeljka ako netko nađe tablicu
jos jednom hvala na pomoci :headbang: :headbang:
moze lock :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju