Općenito > Propisi

papiri

<< < (7/10) > >>

robert:

--- Citat: roxos - 16 Travanj, 2012, 00:16:11 ---pitaj decke s foruma,mozda bi oni financirali  ::)

a mene zanima,kak mu mogu zapljenit motor kad je za taj skuter placena carina i sve uvezen je iz njemacke prosle godine  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
od kud bi mi to znali kad mali priča u rezancima! sve važne informacije je podjelio u 2-3 teme!
1. jeli prošao hrvatsku homologaciju?
2. ima li hrvatske papire?
ako ne onda ga bez ikakvih dugih diskusija mogu zapljeniti!

--- Citat: Ivan031 - 16 Travanj, 2012, 00:09:50 ---ja neznam jel vi kuzite kako da skupim 3000kn sa 16  godina ako mi starci nedaju ajde objasni mi kako si ti skupio?

--- Kraj citata ---
samo sitno manje ćeš potrošit da dovedeš taj tvoj TGB u red i da vozi kako treba! zvuči tužno ali je istinito

roxos:

--- Citat: robert - 16 Travanj, 2012, 05:31:03 ---od kud bi mi to znali kad mali priča u rezancima! sve važne informacije je podjelio u 2-3 teme!
1. jeli prošao hrvatsku homologaciju?
2. ima li hrvatske papire?
ako ne onda ga bez ikakvih dugih diskusija mogu zapljeniti!
samo sitno manje ćeš potrošit da dovedeš taj tvoj TGB u red i da vozi kako treba! zvuči tužno ali je istinito

--- Kraj citata ---

nema hrvatske papire,ima njemacke ali placena je carina ili sta vec kako to ide ! znaci sve uredno je placeno da se uveze it njemacke u hrvatsku,tocan postupak nebi znao..3000kn sigurno nece dat da ga osposobi  :laughing7:

MALES SR180r:

--- Citat: Ivan031 - 16 Travanj, 2012, 00:09:50 ---ja neznam jel vi kuzite kako da skupim 3000kn sa 16  godina ako mi starci nedaju ajde objasni mi kako si ti skupio?

--- Kraj citata ---

:'(

ja sam sa 16 godina skupio 11tkn,za polovnog sr-a novi model!  ::)

radio,išo u školu i tu i tam na praksu(koju mi nisu plačali)

SAMO TREBA DELATI!

Lumpri:

--- Citat: MALES SR180r - 16 Travanj, 2012, 18:15:49 --- :'(

ja sam sa 16 godina skupio 11tkn,za polovnog sr-a novi model!  ::)

radio,išo u školu i tu i tam na praksu(koju mi nisu plačali)

SAMO TREBA DELATI!
--- Kraj citata ---

slična situacija 14godina škola poslje škole radit,došlo lito opet radit na moru bija 10 puta a živin 7minuta pješice do mora i kraj lita kupija runnera i ulupa pare u njega iče još par par stvari i ispašče me oko 10tkn samo motor a ovo sa strane ni neznan kolko je otišlo,slabo ga vozin da ne bude kakvih sranja sad ču polagat na lito kad napunin 15ipo da je sve po ps-u

MALES SR180r:

--- Citat: Lumpri - 16 Travanj, 2012, 18:49:07 ---slična situacija 14godina škola poslje škole radit,došlo lito opet radit na moru bija 10 puta a živin 7minuta pješice do mora i kraj lita kupija runnera i ulupa pare u njega iče još par par stvari i ispašče me oko 10tkn samo motor a ovo sa strane ni neznan kolko je otišlo,slabo ga vozin da ne bude kakvih sranja sad ču polagat na lito kad napunin 15ipo da je sve po ps-u

--- Kraj citata ---

sve se može kad se za neke ima volje.....ja neču ni reč da me sr do sad košta prek 20tkn... :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju