Općenito > Propisi
papiri
darac_os:
--- Citat: *JOHNSON* - 15 Travanj, 2012, 11:12:18 ---moj prijatelje je osto bez goriva isto motor bio bez papira i on ga parikro pred drotovu kucu nije ni znao vraca se s gorivom opa oni uterivaju u maricu motor hahha i ode motor jos ga nije dobio nazad xDD
--- Kraj citata ---
Pa ako je bez papira i nezna se vlasnik ni nece ga dobiti.. :toothy9:
robert:
taj papir što imaš je polica osiguranja! na njoj piše za koju je godinu!
u njemačkoj se tablica za skuter od 50ccm kupuje na osiguranju (u tvom slučaju DEVK) i vrijedi samo godinu dana!
ako je stara ta polica/tablica ništa ti ne vrijedi!
dobro je netko rekao, nabavi legalnu ramu sa hrvatskim papirima i prebaci sve!
MALES SR180r:
neznam za kolko si kupio skuter ali dao si previše! :icon_thumright:
čemu sva zaebancija kad ima po nuškalu sr-ova,tajfuna,svega i svačega po 300-500e....
dok legaliziraš tog tgb-a i složiš ispast će te ko bolji skuter sa urednim papirima....ja sam naletio na (i kupio naravno) tajfuna reganog godinu dana sa 10tkm,nikad ništa dirano po skuteru,čovjek od 55g ga vozio i radi bolova u kralježnici ga je prodo za 2200kn :icon_thumright:
nađe se svašta!
robert:
--- Citat: MALES SR180r - 15 Travanj, 2012, 14:09:29 ---neznam za kolko si kupio skuter ali dao si previše! :icon_thumright:
čemu sva zaebancija kad ima po nuškalu sr-ova,tajfuna,svega i svačega po 300-500e....
dok legaliziraš tog tgb-a i složiš ispast će te ko bolji skuter sa urednim papirima....ja sam naletio na (i kupio naravno) tajfuna reganog godinu dana sa 10tkm,nikad ništa dirano po skuteru,čovjek od 55g ga vozio i radi bolova u kralježnici ga je prodo za 2200kn :icon_thumright:
nađe se svašta!
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: ima tu istine! ova njemačka sranja su zablokirana do kosti i tako vožena vrag zna koliko!
Aprilia97:
--- Citat: robert - 15 Travanj, 2012, 14:47:59 --- :icon_thumright: ima tu istine! ova njemačka sranja su zablokirana do kosti i tako vožena vrag zna koliko!
--- Kraj citata ---
baš to,i ja sad gledam da ću uzet 2t...ima stvarno dobrih skutera za male pare i urednih plastike i mašina s malo kilometara,treba samo strpljenja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju