Tehnički kutak > Injection

Peugeot

<< < (3/4) > >>

amirdjonlic:
pređi ti na motul skuter,bolje cuvas masinu,probaj na tps senzoru samo malo pojacat ako ne bude htjeo paliti onda vrati ali samo malo smijes,desno ofc http://www.apriliaforum.com/forums/attachment.php?attachmentid=161656&d=1306269005

ivek_sr:

--- Citat: Adis L. - 13 Travanj, 2012, 16:22:37 ---Eh restartovo sam greske po uputi , ne svijetli vise lampica - K - .
Sada se manje gasi,svaki 3 semafor :D ne znam kako da nastimam standgas,da namotajem desno ili lijevo :D
Ulje sipam '' INA''. A kontam da predjem na Agrip, ne znam hocu li dobiti ista. :)

--- Kraj citata ---

NIKAKO! ALI NIKAKO ne dirat mali šeraf na tps-u! Odi u sticky tamo imaš pstupak resetiranja tps-a i samo to napravi

Adis L.:

--- Citat: ivek_sr - 15 Travanj, 2012, 13:53:50 ---NIKAKO! ALI NIKAKO ne dirat mali šeraf na tps-u! Odi u sticky tamo imaš pstupak resetiranja tps-a i samo to napravi

--- Kraj citata ---

Sad je kisa, pa ne mogu da ga testiram. Mislim da je sada sve oky, pretjero sam sa šarafom na tpsu.

Iwo SR Tuono:

--- Citat: ivek_sr - 15 Travanj, 2012, 13:53:50 ---NIKAKO! ALI NIKAKO ne dirat mali šeraf na tps-u! Odi u sticky tamo imaš pstupak resetiranja tps-a i samo to napravi

--- Kraj citata ---
jesi siguran, ja sam ih bar 20 dirao i naštimao ljudima skutere i voze se još uvijek normalno

amirdjonlic:
 :laughing7:  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju