Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zracne puske ?

<< < (12/16) > >>

di.ky.73:
kupis zracnicu ispod 200m/s i ubacis jacu oprugu i netreba prijava a imas zvijer  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

balki:
Tuning i samogradnja su zakon. Ludi Ameri izradjuju zvijeri na komprimirani zrak sa pneumatskim "okidackim" ventilima koje se pumpaju na gro Bara (20+) i s time idu u lov na krupnu divljac.
Sirovo al se vidi princip:

Naprednija verzija sa elektroventilom istog autora:

Usminkana varijanta:
http://www.gameandfishmag.com/hunting/hunting_whitetail-deer-hunting_al_0807_01

zvonkec92:
Tolko daleko jos nisam doso :) zadovoljit cu se i sa ovom. Da reko mi lik u ducanu dobijem kod njih papir koji ispunim i odem na policiju prijavit. Oni prvi prijave njima pa onda moram ja. Nista strasno ni komplicirano

Poslano sa mog XT1572 koristeći Tapatalk

balki:
Bome Walther junacki zgleda. Dijabola probija zvucni zid pa ce ti se i "pucanj" tj prasak cuti. Pitaj dali dolazi sa kompenzatorom koji spominju i cemu tocno sluzi. (Ovako bez googlanja mislim da ce bit tisi pucanj s time)

zvonkec92:
Sve sam razgledao u ducanu i svemi je lik pokazao i objasnio, kompenzator nazalost nejde uz pusku ali se moze posebno kupiti sto cu i napravit, prodavac kaze da ju dosta utisa sad mi ostaje samo kupit ju i isprobat na otvorenom. Imaju dva modela, sa plasticnim i drvenim kundakom. Uzet cu sa drvenim nekako mi ljepse i ozbiljnije izgleda.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju