Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zracne puske ?

<< < (10/16) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: robert - 13 Travanj, 2012, 15:38:42 ---gdje su ona dobra stara vremena kad se sa AK47 gađali golubovi
to nikad zaboravit neću

--- Kraj citata ---
Kalaš je zakon  :headbang:
Samo s onim kaj sam ja pucal si moral ciljat dva metra uljevo da metak ide ravno kolko je cijev felšala  ;D

Drnda:
ne zelis vidjeti kakve su cijevi bile na 2 kalasa nakon bratove svadbe  :toothy11: :toothy11:
u par minuta se 50ak spremnika ispraznilo  :laughing7: :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Travanj, 2012, 15:53:27 ---ne zelis vidjeti kakve su cijevi bile na 2 kalasa nakon bratove svadbe  :toothy11: :toothy11:
u par minuta se 50ak spremnika ispraznilo  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

ko svinjski rep nakon tog zagrijavanja  ;D

zvonkec92:
Dižem ovu prastaru temu da ne otvaram novu. Razmišljam o kupovini nekakve zračne puške s kojom bi se moglo zeca skinut, dolazi mi u vrt i poždere svu salatu i ostalo fino bilje. Nisam u tom svijetu pa neznam šta valja šta nevalja. Bio neki dan u Hunter KŽ i gledo u živo WALTHER PARRUS WS 4,5mm  ( http://www.hunter-kz.hr/zracno-oruzje/product/782-walther-parrus-zracna-puska). Čitam malo po raznim forumima svi za takav lov preporučuju 5.5mm puške. Jel nije bolji lakši metak? postiže veću brzinu i još uzet one špičaste i to bi trebalo valjda koknut tog žderača salate i mrkve.

montis:
5,5 mm ti je za to najbolja što misliš i još uzmeš zračnicu koja se nenapinje sa preklapanjem cijevi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju