Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zracne puske ?
Poggiali:
--- Citat: pralas - 12 Travanj, 2012, 20:06:21 ---ne treba dozvola...
pojasni ovo drugo?
--- Kraj citata ---
ma entry level, ili ti ga one onsnovnije, ako ima sta vredno do 1000kn...
Jos jedna stvar, kako je sa kupovinom rabljenih, da li ima neka stvar da na njima voli odlaziti, na sta obratiti pozornost, vjerojatno bi trebao isprobati i da ne nosi u krivo :/
Domet, kolko mogu to ocjenit iz izlazne brzine, recimo 180ms, do koje je udaljenosti to efikasno? :)
3alfa3:
--- Citat: pralas - 12 Travanj, 2012, 20:45:17 ---nesta 5.5mm obavezno,4.5mm ima jako slab udar iako je za stakore dobar ali moras u glavu gadati...
--- Kraj citata ---
Tesko da ces stakora ubit na mjestu sa zracnom puskom, pa taman da ga i u glavu zdrmas. Probao.
A nije lijepo ranit ga pa da pobjegne i onda polako umire od bolova i infekcije. Je on stakor, al ni jedno bice ne treba umirat u mukama
--- Citat: pralas - 12 Travanj, 2012, 20:45:17 ---nesta 5.5mm obavezno,4.5mm ima jako slab udar iako je za stakore dobar ali moras u glavu gadati...
--- Kraj citata ---
Tesko da ces stakora ubitr na mjestu sa zracnom puskom, pa taman da ga i u glavu zdrmas. Probao.
--- Citat: Poggiali - 12 Travanj, 2012, 21:15:59 ---ako ima sta vredno do 1000kn...
--- Kraj citata ---
trebalo bi se nac
pralas:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Travanj, 2012, 21:56:18 ---Tesko da ces stakora ubitr na mjestu sa zracnom puskom, pa taman da ga i u glavu zdrmas. Probao.
--- Kraj citata ---
ja sam isto probao ;D
to je bilo na blizinu,svega par metara,sa slaviom 630 koja je jedna od slabijih pušaka u ponudi s obzirom kakvih zvjerskih pušaka ima...
znaci kada ga u glavu pogodis,odmah je gotov,samo refleksi rade u 90% slucajeva...
dino gp1:
--- Citat: robert - 12 Travanj, 2012, 20:47:40 ---vjeruje li mi netko da su susjedove kokoši pojele otrov za štakore i ništa im a da ne govorim da su mi uništile vrt!
potamanit tu pernatu neman i amen
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin:
slavia 634, 5.5 kalibar-180 m/s ... cijena cca 1200 kn (nova)
3alfa3:
--- Citat: pralas - 12 Travanj, 2012, 21:59:29 ---ja sam isto probao ;D
to je bilo na blizinu,svega par metara,sa slaviom 630 koja je jedna od slabijih pušaka u ponudi s obzirom kakvih zvjerskih pušaka ima...
znaci kada ga u glavu pogodis,odmah je gotov,samo refleksi rade u 90% slucajeva...
--- Kraj citata ---
Moguce... Danasnje puske imaju izlaznu brzinu prilicno veliku.
Ja sam 80tih ko klinac imao jednu finu rusku zracnicu (ne znam ni firmu ni podatke) koja je na streljani bila prilicno precizna. Ali s njom nisam uspio stakora upokojit sa 10tak metara (u glavu je dobio)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju