Ostalo > Motocikli

ER6N vs Nexus 500

<< < (2/8) > >>

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 12 Travanj, 2012, 10:25:25 ---ako se misliš vozit po gradu uzmi skuter.... ja bi radije uzeo motor..

--- Kraj citata ---

Po gradu ce se lakse probijat sa er6. Ali ce dosta radit sa kuplungom pa ako je lijen, mozda bolje skuter.

Al tu se radi o kruskama i jabukama pa je nemoguce rec sto je bolje. Neko voli skutere neko motore. Sa motorom ce se moc provozat i malo zivlje van grada, a sa skuterom nece imat tako dinamicnu voznju. Ako je cilj udobno u fotelji putovat - slobodno nek kupi nexusa

mhr-team:
osobno bih prije motor uzeo,,, jer ono, motor je motor skuter je skuter... e sad ovisno za šta ti treba, a pretpostavljam da se većinom voziš po gradu a za grad je definitivno bolji skuter, jer se ne moraš zezat sa prebacivanjem brzina iako kad navikneš nije problem...

3alfa3:

--- Citat: mhr-team - 12 Travanj, 2012, 11:07:04 ---...za grad je definitivno bolji skuter, jer se ne moraš zezat sa prebacivanjem brzina iako kad navikneš nije problem...

--- Kraj citata ---

Meni nije uopce problem. Pogotovo na motoru tipa Z750 ili er6 koji imaju momenta i na nizim okretajima pa se najcesce voze u istoj brzini bez problema kroz Ccentar grada. U mom slucaju, u 3. brzini uredno vozim 40 km/h, a kod ubrzanja hoce povuc pa i do brzina koje nisu normalne ni van grada  ;D

istipa622:
motor vs skuter....šta se mene tiče kod mene bi uvijek motor prevagnuo :P
al opet šta kažu dečki....ovisi za šta ti treba motor/skuter....
jedina prednost nexusa po meni je 500ccm pa je rega jeftinije oko 1000kn  :dontknow:

P.S.
jesi pogledao yamahu xj6n ?
meni se taj malo više dopada nego er6n

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Travanj, 2012, 11:10:08 ---Meni nije uopce problem. Pogotovo na motoru tipa Z750 ili er6 koji imaju momenta i na nizim okretajima pa se najcesce voze u istoj brzini bez problema kroz Ccentar grada. U mom slucaju, u 3. brzini uredno vozim 40 km/h, a kod ubrzanja hoce povuc pa i do brzina koje nisu normalne ni van grada  ;D

--- Kraj citata ---

sve je samo stvar navike..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju