Tehnički kutak > Garaža
Baotiančić :) update
roxos:
--- Citat: MIKSETA - 12 Travanj, 2012, 16:22:38 ---prao si karb sa vodom ? :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
:nono:
sredstvo za pranje motora+ vodica :toothy9:
stose tice ovih sivih plastika planiro sam to obojat al neznam u dilemi sam :toothy11: a pranje tih plastika se radi s pulimax-om :toothy9:
kkihalic:
ak misliš to sam farbat odustani odma u startu , ja probo , em je teško i em rezultat ne izgleda ni blizu originalne boje...odnesi majstoru i dobro...
makar moj glas ide tome da ih samo "osvježiš" sa nekim sprejem za kokpit il nešto da dobiju boju natrag :icon_thumright:
runn_it:
Sada cete se rugat, ali najjednosavniji nacin za mat plastike je baby ulje!
Uzmete spuzvu i baby ulje utrljavate u plastiku, i garantiram minimalno mjesec dana ce se sjajit kao nove, ja to radim u autu i na bevu, jedino kad mi bev ostane na kisi kisa ispere ulje, ali za tren ga vratim nazad!
roxos:
--- Citat: kkihalic - 13 Travanj, 2012, 10:39:06 ---ak misliš to sam farbat odustani odma u startu , ja probo , em je teško i em rezultat ne izgleda ni blizu originalne boje...odnesi majstoru i dobro...
makar moj glas ide tome da ih samo "osvježiš" sa nekim sprejem za kokpit il nešto da dobiju boju natrag :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hvala na savjetu ,mislim da cu to i napravit :icon_thumright:
--- Citat: runn_it - 13 Travanj, 2012, 11:32:42 ---Sada cete se rugat, ali najjednosavniji nacin za mat plastike je baby ulje!
Uzmete spuzvu i baby ulje utrljavate u plastiku, i garantiram minimalno mjesec dana ce se sjajit kao nove, ja to radim u autu i na bevu, jedino kad mi bev ostane na kisi kisa ispere ulje, ali za tren ga vratim nazad!
--- Kraj citata ---
znam za to,al budu onda masnee ::) najbolja varijanta za takve stvari je pulimax samo se istrlja cetkom i obrise krpicom i ko nove su :toothy12:
marin-w:
--- Citat: roxos - 13 Travanj, 2012, 12:18:43 ---hvala na savjetu ,mislim da cu to i napravit :icon_thumright:
znam za to,al budu onda masnee ::) najbolja varijanta za takve stvari je pulimax samo se istrlja cetkom i obrise krpicom i ko nove su :toothy12:
--- Kraj citata ---
Daj kupi si ovo
http://www.sonax.com/Car-Care/Products/Exterior-Paintwork-and-Chrome/(so)/61/(node)/13024/409100-SONAX-Plastic-restorer-black
I uz to jednu spuzvicu ua sudje ili komad spuzve. Rukavice gumene na ruke. Spuzvica ti treba da sve bude jednakomjerno naneseno.
Bit ce ti kao nove :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju