Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Speedfight 150 LC-AC
EdoSP:
znaci po tebi se isplati stavit getriba i cilindar od hexa 150 na runnera 125 2t ? znam da mu je getriba cak duza od 180ke za 7-8% vjerujem da dobro ide :toothy3:
edit:
da,da,mislio sam na 2taktnog 125icu runnera
Deshko:
ahaaa... ide i od njega sigurno xD
HRGA_02:
--- Citat: EdoSP - 13 Travanj, 2012, 18:41:18 ---znaci po tebi se isplati stavit getriba i cilindar od hexa 150 na runnera 125 2t ? znam da mu je getriba cak duza od 180ke za 7-8% vjerujem da dobro ide :toothy3:
edit:
da,da,mislio sam na 2taktnog 125icu runnera
--- Kraj citata ---
za getribu sam cuo da ima dulju, ja bi rade stavio termo grupu od sp-a 180 :dontknow:
EdoSP:
a ne znam,moraju se vjerovatno busit po blokovima a to ne volim niti imam potrebno znanje :dontknow: planirao sam na 125icu jednu ako uzmem da stavim od hexa termogrupu,getribu i multivar pa javim utiske :icon_biggrin:
HRGA_02:
--- Citat: EdoSP - 13 Travanj, 2012, 18:48:23 ---a ne znam,moraju se vjerovatno busit po blokovima a to ne volim niti imam potrebno znanje :dontknow: planirao sam na 125icu jednu ako uzmem da stavim od hexa termogrupu,getribu i multivar pa javim utiske :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
samo ja mislim da ces tesko nac termogrupu od hexa jel vidio sam da skoro pa i nema djelova za njega
ja mislim da se nemoraju blokovi dirat za 180, mislim da se daju i skratit ona pera na cilindru pa onda pase
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju