Tehnički kutak > Tuning skutera
stelanje karba
Crazy Kuree:
kad mi je semering ispo al ne do kraja tako me zajebavo gasio se na full gasu vidi jel semering ispo i još se jednom desilo s foruma sve je gledo osim semeringa jer su navodno novi ko i u mene šta je bio pa ispo. to prvo pogledaj
Tomy2023:
sve sam stegnul, i opet isto.
na leru radi normalno, odma lovi gas i sve super i opet na 75-80 se gusi.
kad se tak zagusi onda mi ne lovi gas odma nego se i dalje gusi, i onda kad stanem ak lagano dodam gas mogu krenuti da se ne zagusi, a ak naglo dodam opet se gusi :sad1: :sad1: :sad1:
dare:
ako ti ostaje bez benze na punom gasu mozda ti ne radi vakum ventil(na rezervaru ili di vec imas)pa ne puni karb dovoljno brzo
ili mozda plovak ???
kako ti vuce na karb kad verglas jel ima dosta potlaka?
kad kazes da si probo sa diznom 110 i da se i dalje gusi neznam sta bi drugo moglo bit ???ako si sve drugo pogledo :)
samo prijedlog.mene je taj vakum isto znao je..t :toothy11:
Tomy2023:
--- Citat: dare - 23 Travanj, 2008, 13:31:05 ---ako ti ostaje bez benze na punom gasu mozda ti ne radi vakum ventil(na rezervaru ili di vec imas)pa ne puni karb dovoljno brzo
ili mozda plovak ???
kako ti vuce na karb kad verglas jel ima dosta potlaka?
kad kazes da si probo sa diznom 110 i da se i dalje gusi neznam sta bi drugo moglo bit ???ako si sve drugo pogledo :)
samo prijedlog.mene je taj vakum isto znao je..t :toothy11:
--- Kraj citata ---
vakuum je dobar
PitBull Aerox:
i mene isto tako jebe karb, ali sada sa diznom 106 i zicanom gljivom s jednim krugom izolirke gore obljepljena ide kako treba i boja je dobra. ali isto ne mogu skontat odakle vuce zrak jer ocito je da vuce prema tome kolika mu dizna treba i jos morao malo obljepit gljivu al jebes mu mater kad ide, nek vuce.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju