Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP 180 projekt - komentari

<< < (5/8) > >>

pajo:
da kad je veče sjenilo na novijem runneru.nego me zanima kako se vidi uspredba h7r i h7 dali vidiš neku razliku?

R@kija:
moje malo više plavo vuče,onak,tek tolko da se primjeti,njegovo je bijelo,i kad gledas ne ubija ko moj,a možda je to i do fara...al uglavnom nakon seriskog ovo je betlehem

ghostrider92:

--- Citat: mhr-team - 19 Travanj, 2012, 09:57:42 ---opaaaaa dobar es-pee... sviđa mi se kombinacija boja  :headbang:

--- Kraj citata ---

hehe, hvala....a,išo sam na tu kombinaciju koja je neka klasika i nemreš fulat...mislim možeš jer bez frke bi neki tjuner složio seljačiju  i od toga  :icon_biggrin:

ghostrider92:

--- Citat: R@kija - 19 Travanj, 2012, 10:43:26 ---moje malo više plavo vuče,onak,tek tolko da se primjeti,njegovo je bijelo,i kad gledas ne ubija ko moj,a možda je to i do fara...al uglavnom nakon seriskog ovo je betlehem

--- Kraj citata ---
potpisujem....em što sa xenonom estetski ljepše em što svijetli 10x bolje

2TDottore:

--- Citat: ghostrider92 - 20 Travanj, 2012, 11:04:35 ---mislim možeš jer bez frke bi neki tjuner složio seljačiju  i od toga  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

a ko farba disk i fuzice nego krapina tjuner seljacine xD musla j****u zivot zake si to isel farbat  :laughing7:

inace cist dobar sp za padanje :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju