Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP 180 projekt - komentari
pajo:
da kad je veče sjenilo na novijem runneru.nego me zanima kako se vidi uspredba h7r i h7 dali vidiš neku razliku?
R@kija:
moje malo više plavo vuče,onak,tek tolko da se primjeti,njegovo je bijelo,i kad gledas ne ubija ko moj,a možda je to i do fara...al uglavnom nakon seriskog ovo je betlehem
ghostrider92:
--- Citat: mhr-team - 19 Travanj, 2012, 09:57:42 ---opaaaaa dobar es-pee... sviđa mi se kombinacija boja :headbang:
--- Kraj citata ---
hehe, hvala....a,išo sam na tu kombinaciju koja je neka klasika i nemreš fulat...mislim možeš jer bez frke bi neki tjuner složio seljačiju i od toga :icon_biggrin:
ghostrider92:
--- Citat: R@kija - 19 Travanj, 2012, 10:43:26 ---moje malo više plavo vuče,onak,tek tolko da se primjeti,njegovo je bijelo,i kad gledas ne ubija ko moj,a možda je to i do fara...al uglavnom nakon seriskog ovo je betlehem
--- Kraj citata ---
potpisujem....em što sa xenonom estetski ljepše em što svijetli 10x bolje
2TDottore:
--- Citat: ghostrider92 - 20 Travanj, 2012, 11:04:35 ---mislim možeš jer bez frke bi neki tjuner složio seljačiju i od toga :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a ko farba disk i fuzice nego krapina tjuner seljacine xD musla j****u zivot zake si to isel farbat :laughing7:
inace cist dobar sp za padanje :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju