Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem prijenos

(1/2) > >>

Cvinkilink:
Pozdrav prijatelji imam suzuki zilliona (morini masina) na njemu je Airsal 70ccm t6 racing ,, leovince TT , karb dell 17.5  i jos su stavljeni neki plavi rolci sto dodju uz tt ,,, motor ima odlican start alii povuce do 40 obrtaji jos vise se povecavaju al nema  u brzini nista ,, sta trebam jos zamjenut da bar ide 80 ??

Mikac21:

--- Citat: Cvinkilink - 10 Travanj, 2012, 20:21:29 ---Pozdrav prijatelji imam suzuki zilliona (morini masina) na njemu je Airsal 70ccm t6 racing ,, leovince TT , karb dell 17.5  i jos su stavljeni neki plavi rolci sto dodju uz tt ,,, motor ima odlican start alii povuce do 40 obrtaji jos vise se povecavaju al nema  u brzini nista ,, sta trebam jos zamjenut da bar ide 80 ??

--- Kraj citata ---
remen ti proklizuje :icon_thumright:

Bero:

--- Citat: Cvinkilink - 10 Travanj, 2012, 20:21:29 ---Pozdrav prijatelji imam suzuki zilliona (morini masina) na njemu je Airsal 70ccm t6 racing ,, leovince TT , karb dell 17.5  i jos su stavljeni neki plavi rolci sto dodju uz tt ,,, motor ima odlican start alii povuce do 40 obrtaji jos vise se povecavaju al nema  u brzini nista ,, sta trebam jos zamjenut da bar ide 80 ??

--- Kraj citata ---

Probaj staviti teze rolce, ali prvo saznak koliko su teski ovi

runner_sp180:
moras provjerit koliko tocno su teske rolice, vjerojatno su prelagane

Ruff Ryder:

--- Citat: Mikac21 - 11 Travanj, 2012, 00:07:19 ---remen ti proklizuje :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nema 36844 ks da mu tak proklizuje remen da ne ide prek 40  :toothy12:
rolice prelagane...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju