Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Promijena radilice,lezajeva i semeringa na Peugeotu
speed:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Lipanj, 2010, 00:37:28 ---samo me jedno zanima,kako bezbolno razdvojiti blokove da ne ostetim nista.. izvlakace nemam..
--- Kraj citata ---
gumenim cekicem tuces po jednoj strani radilice,stavis matice gore...i po mjestima di su ojacani i razdvoje se....
mozes i ugrjati fenom di su lezajevi iz vana....ja sam probao i tak jednom,,,malo lakse ide,,,ali opet treba udarati
bungy1986:
radioa sam se "kao je na slikama" lageri protijali (koristio čekič,pajser... nista od ovoga) ako tako napravim sljedeči put dal bude 100%dobro
JogFromYamaha:
naravno da lezaj ode ako ga se udara
nema udaranja pri montazi lezaja
radilica ide u skrinju preko noci, lezaj se primi kljestima i grije 5 minuta s fenom i on doslovno opadne na radilicu
isto tak s druge strane
onda se stavi opet u skrinju na par sati
i onda se blok (veliki) grije 15 minuta kruznim pokretajima i radilica klizne gore
onda se stavi dihtung blokova i grije manja polovica 15 minuta i isto samo sklizne
svi lezaji koji se udaraju crkneju prijevremeno
nakon sastavljanja zasrafi se blok i gleda dali je klipnjaca tocno na sredini di se spajaju blokovi ako nije koregira se tako da se stavi daska od mekanog drva (jelovine) i tuca lagano preko daske gumenim cekicem i to je to
svi lezaji koji se udaraju mozes bacit
Jet Force C-tech:
jedno pitanje....
kolko je debeo dihtung izmedju blokova ?
majstor kad mi je skido puko mu i ja macio u smjece misleci da cu moc nac nov,medjutim nemogu ga nigdje nabavit pa moram uzet klingerit i napravit sebi...
ivanm:
stavi diht masu umjesto brtve..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju