Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner sp50
3alfa3:
--- Citat: _nino - 06 Svibanj, 2008, 21:09:33 ---Evo kupio ja NGK BR9EIX svijecku (pretrazio pola grada al Denso nisam nasao), dao 130 kn za nju i bacio par djireva po gradu. Mrvicu mi je motor zivlji na startu, ali se desi da tu i tamo zatrokira... Nisam vise pametan...
--- Kraj citata ---
Stavi zazor na 0,5mm i ako nesto trokira, to sigurno nije do svjecice.
Neces sa svjecicom osjetit bolje performase jer si i prije imao kvalitetnu svjecicu.
Prednost iridijumke je (izmedju ostalog) sto daje vrlo kvalitetnu iskru i ako dobije slabiji napon. To je dobro kod visokih okretaja gdje se bobina muci da da stabilan i jak napon za svjecicu. Pogotovo ako se radi o serijskoj bobini koja i nije bas kvalitetna.
gilerarunner:
za par dana treba drug da ide u dubrovnik,pa koju svjecicu da uzme-sa kojom bi mi bilo sve ok,jer me ovo strasno nervira,ne mogu ni fino da testiram gilericu?
stize mi i leovinci zx!!! :headbang: :headbang: :headbang:
gilerarunner:
evo ja sad sa voznje i bezveze bacim pogled na kilometrazu i cudno mi kako brzo prelazim toliko kilometara.i uradim jedan test kad ono i predjena kilometraza lazeee i to ne malo.
i jos sam zakljucio kad idem na ler a upaljen motor sat mi ne laze,stanem ono pise 0,dam malo gasa(nije ni krenulo)ono pise 10 i tako se mjenja-reaguje na gas.
sad jeli sve to vezano za je*enu svjecicu ili moze bit i nesto drugo?ovaj na servis mi je jos povecao ler gas na malo ispod 3000.
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
3alfa3:
--- Citat: gilerarunner - 07 Svibanj, 2008, 16:59:01 ---evo ja sad sa voznje i bezveze bacim pogled na kilometrazu i cudno mi kako brzo prelazim toliko kilometara.i uradim jedan test kad ono i predjena kilometraza lazeee i to ne malo.
i jos sam zakljucio kad idem na ler a upaljen motor sat mi ne laze,stanem ono pise 0,dam malo gasa(nije ni krenulo)ono pise 10 i tako se mjenja-reaguje na gas.
sad jeli sve to vezano za je*enu svjecicu ili moze bit i nesto drugo?ovaj na servis mi je jos povecao ler gas na malo ispod 3000.
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
--- Kraj citata ---
ler gas se stela na 1700-2000 okretaja, a svjecica MORA imat rezistor. Jeftina je NGK BR9ES (20 kuna) i ona bi trebala biti u redu za serijalu.
igor.sb:
koja je po manualu za pia serijske?, znam da je manje vise za sve 8 top. vr.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju