Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner sp50
3alfa3:
--- Citat: _nino - 06 Svibanj, 2008, 17:20:08 ---Bio sam uvjeren da sam negdje procitao da mi treba svjecica broj 10
--- Kraj citata ---
Sad sam pogledao na Malossi stranicama i za tvoj kit se preporucaju iste svjecice kao i za moju repliku. Za sportsku primjenu Denso 24, a za Race primjenu Denso 27.
Denso broj podijelis sa 3 i dobijes vrijednost NGK. To znaci da ti treba 8 za sport i 9 za race.
A to opet u praksi znaci da ti treba 9-tka.
SlowRider:
Ja koristim 9 za ljeto, 8 za zimu.
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 06 Svibanj, 2008, 17:33:21 ---Ja koristim 9 za ljeto, 8 za zimu.
--- Kraj citata ---
Pametno.
Ja se ne vozim (vise) ispod 12-13C, a kad se vozim vozim brzo, pa stalno vozim na 9-tki. ;D
A i bilo bi mi malo preskupo dat jos 135+ kuna za 8 koju bi vozio 200-300 km godisnje. Osim iridijuma nebi ni stavio nista u motor tako da...
Btw, vidio sam na NGK EGV svjecici (prava race svjecica) kako centralna elektroda fali. Pogodi gdje je zavrsila....
Samo najbolje u motor. Nemam dost para da kupujem jeftino.
_nino:
Ajd idem se zaletit po svjecku broj 9, pa da isprobam. Moze preporuka koju da kupim? NGK BR9EIX ili ta neka Denso?
gilerarunner:
sto se radi na prvi servis?
ovaj je meni samo skinuo sve blokade,a da se na sledeci servis mjenja i ostalo...pa se bojim da mi nesto ne zariba do tad.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju