Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner sp50
3alfa3:
--- Citat: _nino - 06 Svibanj, 2008, 16:41:06 ---za ovaj moj kit preporuca se svjecica broj 10 topline
--- Kraj citata ---
Onda OK.
Iako, cudno mi je to. 9-tke su za base i slabije midrace kiteve, a tek TPR trazi 10-tku, ali ako tako pise u uputstvu, onda se drzi te preporuke.
Moja iridijumka (BR9EIX) na MHR Replici sa Yasuni R spuhom upravo pregazila 10.000km i jos je u top stanju.
_nino:
Zaboravio sam napomenuti: tu istu 9-tku sto je bila na serijali, sam imao prvih par dana i na kit-u, dok nisam nabavio ovu NGK. Skut je malo trokirao, dok sa NGK ide odlicno.
3alfa3:
--- Citat: _nino - 06 Svibanj, 2008, 16:46:35 ---Zaboravio sam napomenuti: tu istu 9-tku sto je bila na serijali, sam imao prvih par dana i na kit-u, dok nisam nabavio ovu NGK. Skut je malo trokirao, dok sa NGK ide odlicno.
--- Kraj citata ---
Ocito je ta 9-tka bila losa jer motor sa hladnijom svjecicom trokira jace.
Zazor je bio na obje 0,5mm?
_nino:
Evo sad si me zamislio. Bio sam uvjeren da sam negdje procitao da mi treba svjecica broj 10, pokusavam naci gdje sam to procitao, al ne uspjevam. Nisam uopce obracao pozornost na zazor (budem pogledao za vikend), a i zbilja je moguce da mi je ova stara svjecica u banani.
Ima li jos tko ovdje da ima Malossi Sport i koju svjecicu?
SlowRider:
Talijanske pedesetice idu solidno :dontknow: neki dan sam isao uz brdu prema Bukovcu i serijala ide 60 u brdo po cuki.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju