Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner sp50
gilerarunner:
Ovo sam naso na neki sajt:
Ako netko misli stavljati nešto na serijski skuter neka stavlja ove stvari: 7-8 ks
Auspuh- leovinci zx, leovinci rr, arrow performer, gianelli sport pro 6, yasuni Z.
Variomat- malossi multivar, top performances.
Kuplung- samo stavi npr. Polini ili malossi federe srednje tvrdoče (serijski motori imaju jako puno premekane federe na kuplungu).
Karburator- može ostati serijski jer sa većim se neće dobiti jako puno. Ali ako postoji potreba stavi dellorto 17.5. Nema smisla veći stavljati ako nećeš kit stavit jednog dana.
Remen- orginal ili top performances
Radilica- serijska
dali moraju ovi auspusi ili moze neki drugi ako ima jos bolji posto ovdje nije naveden giannelli reverse pa neznam jel on uopste bolji od ovih ili yasuni r?
i koji je od ovih gore navedenih najbolji to jest sa kojim cu dobit najbolje ubrzanje i krajnju?
Miki:
--- Citat: gilerarunner - 04 Svibanj, 2008, 22:35:58 ---Ovo sam naso na neki sajt:
Ako netko misli stavljati nešto na serijski skuter neka stavlja ove stvari: 7-8 ks
Auspuh- leovinci zx, leovinci rr, arrow performer, gianelli sport pro 6, yasuni Z.
Variomat- malossi multivar, top performances.
Kuplung- samo stavi npr. Polini ili malossi federe srednje tvrdoče (serijski motori imaju jako puno premekane federe na kuplungu).
Karburator- može ostati serijski jer sa većim se neće dobiti jako puno. Ali ako postoji potreba stavi dellorto 17.5. Nema smisla veći stavljati ako nećeš kit stavit jednog dana.
Remen- orginal ili top performances
Radilica- serijska
dali moraju ovi auspusi ili moze neki drugi ako ima jos bolji posto ovdje nije naveden giannelli reverse pa neznam jel on uopste bolji od ovih ili yasuni r?
i koji je od ovih gore navedenih najbolji to jest sa kojim cu dobit najbolje ubrzanje i krajnju?
--- Kraj citata ---
Pa seriski ti je 17,5....i ubaci vise polini dijelova
gilerarunner:
dali neko zna koji je ovo auspuh:http://www.youtube.com/watch?v=VEqouGTEtks i dali valja nesto?
pise tamo sto je sve stavljano na taj motor ali ja nerazumijem.
igor.sb:
kupi zx i zdravooo
ako ne mislis stavljati kit, onda nema smisla ni previse filozofirati oko spuhova, sve je to manje vise isti k... na 50ccm
a ovaj filmic je glup kao i spuh
gilerarunner:
skinute sve blokade!!!
i prvi test je 102km/h!
zadovoljan sam kako ide, ali na satu nekad pise 75 pa odjednom 85 pa se opet vrati na 74 i tako skakuce,a poslije duze voznje kad stanem u mjesto pise mi kao 4 pa 14 pa 7 pa 17 i tako nesto nepovezano a stojim u mjesto.prije skidanja blokada mi je sve bilo kako treba.isto se to desava i na piaggi-a nrg koji mi ima drug,inace ovaj u servis mi je promjenio svjecicu i reko da to valja kad se kidaju sve blokade odjednom.
sto bi to moglo bit????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju