Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner sp50
zoki_NRG:
--- Citat: gilerarunner - 22 Travanj, 2008, 21:29:32 ---
--- Citat: zoki_NRG - 22 Travanj, 2008, 21:12:06 ---evo slike, ravnica, 88 i tako dode do 90 bez saginjanja, sa saginjem do 95...i svi koji me znaju znaju da motor po ravnom ide ok za serijalu...ako ocete, stavit cu kad se zaletim po magistrali...
--- Kraj citata ---
koje ti je godiste ova gilera?
jesi je nesto nabudzivao pa da ide ovako?
trebam li ja nesto posebno moju razradjivat da bi isla dobro?ja vozim stalno oko 45-50 pod blokadom.
--- Kraj citata ---
to je piaggio nrg power, serijala sa preradenim spuhom serijskim (izvadene pregrade), imam sliku sa magistrale di sam iso 98-99 sagnut, i sam na scootu ako neko ne vjeruje poslat cu mu sliku ili tu stavit
MaLi_OdvALjivAc:
vidi matori, kod mene u saobracajnoj pise 3,8KW to ti je 5,09KS! Nova gilera runner 50 SP RST ima isto toliko!! Sve citam iz saobracajnih! Bez blokade ce ti ici realnih 80!! Sa blokadom ti i ne moze vise, na toliko je blokiran i ne nadaj se da ce ici vise od 50+ km/!! Kad predjes soma km skini to njesra i ici ce ti, bices zadovoljan, ako znas sta mozes da ocekujes od 50ccm!
Ove price od zokija i vpucka isqliraj, svadjaju se bzv, treba to bann... Usrali ste temu samo!
Ti uzivaj sa svojih "pismenih" 5KS i 80km/h ;)
marko.p:
GPS u ruke i začudit ćete se koliko vam skuteri idu...ja s 75 preteknem runera koji ide 80...
Ceki21:
Zato kad imas 2 cola vecu gumu
marko.p:
--- Citat: Ceki21 - 23 Travanj, 2008, 09:56:43 ---Zato kad imas 2 cola vecu gumu
--- Kraj citata ---
ne kužim kaj hočeš reč
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju