Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner sp50

<< < (3/23) > >>

vpucko:
NEMOZE!

po satu ce ti pokazivat 80, 85 al to je 70 REALNO!

zoki_NRG:

--- Citat: vpucko - 22 Travanj, 2008, 18:31:57 ---NEMOZE!

--- Kraj citata ---
slusaj ti mene panju jedan, mozda tvoja aprilia laze za 50 ba sat, ali ja sam vec oduzeo, realno smo ja i frend isli sa gilerom runner serijskom na ravnom da ne moze ravnije bit 81-82, sto bi bilo nekih 75 realno, jer digitalne ne lazu tako puno ili sta ja znam, tako da kad je sam bez beda ce ic i vise do nekih 85, a ako ne vjerujes, evo ti magistrala, ja i frend smo isli na runneru 50 serijali nas 2, necu rec koliko pa procjeni...

http://youtube.com/watch?v=mwzxSJrCUAk

ja sam sa svojim iso 93-95 po ravnom sa otvorenim spuom preradenim, serijskim i iza mene sa gilerom runner isto tako da sam isto realnih 88-90, po digitalijama, po magistrali sam se zaletio jako jako blaga nizbrdica 106-107, sa autom su isli iza mene 100-101, stvar je da ce povuc, ali do te brzine ce trebat dosta...nije to aprilia ili neznam nesto, ja i frend po nizbrdici 120 zakucala se kazaljka, a kraj nas frend 96...ma daj molim te...

zoki_NRG:
i sigurno da ce ic realno 80 pogotvo ako se jos malo spusti iza vizira

zoki_NRG:

--- Citat: vpucko - 22 Travanj, 2008, 18:31:57 ---NEMOZE!

--- Kraj citata ---
on govori za gileru ne kakve su urice na apriliji  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ici ce 80 ako si sam realno sigurno, pogotovo ako se malo spustis iza vizira...
pusti vpucka, samo je ljubomoran :toothy12:

igor.sb:
ma pokazivat ce i 110 ako treba

samo nek ubaci svijecicu bez rezistora, kretat ce sa 35 na sat a u krajnoj ce mu pisati 110  :icon_thumright:

svi sretni izadovoljni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju