Tehnički kutak > Tuning skutera

Baotian 80cc-uljni kiler

<< < (3/3)

Rocky:
da ne otvaram novu temu, i ja sam neš razmišljo o kileru za ulje na kinezu, eh sad ne kužim se u te stvari puno pa da pitam. ovo je srednji blok na kojem je uljna, strelicom označen je kanal kojim iz uljne ulje ide prema glavi i na ležaj radilice.

od napred to izgleda ovako

te dve rupe inače ne postoje na bloku nego ih treba bušit, ova desna je ulaz u kiler a na ljevoj bi se trebalo vračat nazad, al mi tu nema logike kako će ulje prolazit kroz kiler kad može prečacem ( ovim kanalom ) jedino da se na sredini di je ova crvena crta zavari kanal pa da ulje oče neče mora kroz kiler pa nazad na blok i ohlađeno ulje putuje do glave i hladi sve kaj treba.

razmišljo sam još ulaz u kiler napravit tu gdje i treba biti a izlaz bilo gdje na bloku da se ulje vrača u karter, jel će se tak izgubit pritisak onda? kontam da neće puno ulja odlazit do glave tako.

ajde  tjuneri ako ima neko da je to radio pomagajte.

Infernus:
nebi ja tak, ja bi radije ulaz u kiler napravil negdje s lijeve strane (nakon kaj se ulje iz glave slije natrag u blok), a izlaz iz kilera (vraćanje u sistem) negdje kod pumpe tak da "friško ulje :D " pumpa u glavu

*hint: ne garantiram da je dobra ideja  :toothy11:

Rocky:

--- Citat: Infernus - 10 Listopad, 2013, 22:39:08 ---nebi ja tak, ja bi radije ulaz u kiler napravil negdje s lijeve strane (nakon kaj se ulje iz glave slije natrag u blok), a izlaz iz kilera (vraćanje u sistem) negdje kod pumpe tak da "friško ulje :D " pumpa u glavu

*hint: ne garantiram da je dobra ideja  :toothy11:

--- Kraj citata ---
nije to dobra ideja :/  ma već sam ja zgruntal sve kaj i kak ide :D  ovaj kanal se zatvara i ulje direkt iz uljne ide u kiler i iz kilera dalje u sistem kam treba ( prema glavi i na ležaj radilice )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju