Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox 2003 savjeti

<< < (2/2)

dhorvat:
Ako želiš ostati na serijali i podići malo performanse onda stavi tihi LeoVince Touring

http://imageshack.us/photo/my-images/322/touring0038bf.jpg/

A rolice nemaš šta dirati dok ne staviš neki spuh, ali 3.7 bi ti ionako bile prelagane  :laughing7: Bijeli centralni ti je uvrh glave

dino73n:
Touring je veliki gospodin,tisi je i od mnogih seriskih auspuha a jak skoro kao i TT/ZX uz njega ce doci i odgovarajuce role i federi kvacila.Ako je na aeroxu delorto 12mm sa rucnim chokom i diznom 82 onda ga ne treba nista dirati a ako je verzija sa malom diznom onda je treba povecati za par brojeva.

Foka11:
Imam ručni čok,a za dizu nemam pojma.Gleedao sam ja taj Touring,ali mi je to šaka u oko. Nikak to ne zgleda na Aeroxu to mi je više za Beverly i sl. Ovaj Aerox je baš za neki rezonantni. Ujutro idem pogledati po gradu te auspuhe .Brijem da idem ovaj tj po Nexta,valjda bum dobio rolice i feder sa njim ,a ako ne onda prvo njega zašarafim gore pa onda sve dalje.I da čuo sam da je bolje za serijalu malo tvrđi feder znači ništa od žutog ,eventualno bijeli...

Foka11:
Kupio i stavio Giannelli Next prezadovoljan motor ide ko lud Ima dublji zvuk i nije preglasan. Ja sam prezadovoljan Malo mi je bio lošiji na startu pa sam ugradio bijeli centralni feder i sad je odlično. Rolice nisam mijenjao i brijem da nema potrebe, motor ubrzava i  ide linearno bez ikakvih rupa. Km/h sat mi je do 80 a on pokazuje preko do onog simbola za temp to bi trebalo biti kao 90km/h,ali naravno da leže. Nisam još mjerio sa GPS-om ali budem. E da imam i original aupuh za prodati bez udubljenja pofarban za 350kn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju