Tehnički kutak > Tuning skutera

Remen

<< < (2/4) > >>

Boyler:

--- Citat: Boyler - 21 Travanj, 2008, 20:49:06 ---   Rolice sam mjenjao nedugo i oko remena nije bilo nikakvih tragova potrosene gume a ni remen nije nigdje ispucan.

--- Kraj citata ---

Remen ima blizu 10000 km a unutrasnjost (nakon skidanja dekla) je iznenadjujuce dobra, bez nekakvih tragova pregrijavanja, ostataka gume i sl.

Mr J:

--- Citat: Boyler - 21 Travanj, 2008, 21:41:32 ---
--- Citat: Boyler - 21 Travanj, 2008, 20:49:06 ---   Rolice sam mjenjao nedugo i oko remena nije bilo nikakvih tragova potrosene gume a ni remen nije nigdje ispucan.

--- Kraj citata ---

Remen ima blizu 10000 km a unutrasnjost (nakon skidanja dekla) je iznenadjujuce dobra, bez nekakvih tragova pregrijavanja, ostataka gume i sl.

--- Kraj citata ---

a cuj, to ti je od prilike neki vijek trajanja remena... vrlo vjerojatno je stanjen i potrebno ga je izmjeriti a ako mjerenja pokazu istinitom nasu tezu da je remen istrosen onda kupi drugi remen i uz njega centralnu oprugu...

Jandro:
prefrkni remen i gledaj da nije gdje ispucao lagano, pa po rubovima, da konci vire, more se sve vidjet na njemu
ak vire konci i ak je ispucao i ako motor nekreće kako spada dao je svoje

a ove fore s širinom mi nisu jasne, pa nemre se on tolko potrošit
moj seriski koji ima 15000km je u desetinku mm isto širok ko i dok je nov, samo šta je spucao na par mjesta tak da ništ od njega

Mr J:

--- Citat: Jandro - 21 Travanj, 2008, 22:04:01 ---prefrkni remen i gledaj da nije gdje ispucao lagano, pa po rubovima, da konci vire, more se sve vidjet na njemu
ak vire konci i ak je ispucao i ako motor nekreće kako spada dao je svoje

a ove fore s širinom mi nisu jasne, pa nemre se on tolko potrošit
moj seriski koji ima 15000km je u desetinku mm isto širok ko i dok je nov, samo šta je spucao na par mjesta tak da ništ od njega

--- Kraj citata ---

vjeruj mi da se remen trosi dok proklizuje u polutkama a pri svakom kretanju proklize, tj variomat se okrece brze nego remen... 100%  :icon_thumright:

Crazy Kuree:
ja bi svakom preporučio zamjenu seriskog remena nakon 10000km neznam kako kod veći ti skutera ili drugi 50ccm al u minarelija nakon 10000 seriski bude potrošen toliko da uspori za 10km/h

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju