Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG Power tuning

<< < (2/5) > >>

dino73n:
Pa 53 bude orginal i cim se skunu blokade trebala bi ici veca 4 broja i tu smo vec na 57 pa sa ZXom jos 4 i eto nas na 61 pa malossi red sponge jos 3-4 i eto nas na toj 64 koji svi preferiraju. A moze i jos veca al valja busit airbox ili vaditi gumu kroz koji usisava.Po meni nepotrebno za 49ccm. 64-66 je OK

maminjo:
sa serijskim filterom 60 je taman, mislim možeš i 64 ali bu ti trokso malo više, tako da sa diznom 64 staviti redsponge i bok (možeš i polinijev filter, ja ga imam i isto je dobar)...nije to neka investicija

smiljo555:
hvala vam svima na pomoći... i savjetima....znači onda ako sam dobro shvatio....(može mi netko potvrditi).... stavim zx, malossi multivar, rolice 6,1, federe koje dobijem uz auspuh.....diznu 64-66, i filter malossi red sponge...... e sad uz to sve....dal da mijenjam remen....oće li mi to šta pomoć??

EmirF121:

--- Citat: smiljo555 - 08 Travanj, 2012, 12:02:29 ---hvala vam svima na pomoći... i savjetima....znači onda ako sam dobro shvatio....(može mi netko potvrditi).... stavim zx, malossi multivar, rolice 6,1, federe koje dobijem uz auspuh.....diznu 64-66, i filter malossi red sponge...... e sad uz to sve....dal da mijenjam remen....oće li mi to šta pomoć??

--- Kraj citata ---

Staviš 6.3g role kako ti je Ivan napisao. Ako ti je debljina remena uredu onda nema potrebe da ga mijenjaš. Koliko km je napravio taj remen?

smiljo555:
to mi je još onaj serijski stari remen....napravio je oko 5000 - 6000 km......pa me zanima dali da stavljam neki bolji čitao sam o nekom malossi kevlaru....nez dal se to isplati ili ne....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju