Općenito > Generalno o skuterima

Italjet R.i.P. </3

<< < (2/4) > >>

smoki:
O čemu je tu riječ ak slobodno pitam?

steeef:
u tome da ih je kupila kineska tvornica Longija i da se radi u kini i da je sad čistokrvni kinez.

luna500rr:

--- Citat: smoki - 08 Travanj, 2012, 11:11:12 ---O čemu je tu riječ ak slobodno pitam?

--- Kraj citata ---

jedan stari skuter, cisto talijanski, dolazio s minarellijom na 50ccm a vise kubika s piaggio masinama...
pojam za tunning, unikatno izvedena vilica, na slikama moze izgledat gadan al uzivo je jebenica teza...
evo slika dragstera 180, znaci jedini skuter s masinom kao u sp-a 180...

sad taj skuter slazu kinezi, masina nanjemu je kineska kopija minarellija ko na luni, pedi, cpi-ju, keewaju... ona lipota je nestala... dragster je od pedesetki imao najbolje izveden rep, bolje i od aeroxa i od starog sr-a.. a di guvernal, rama... nemoze se opisat...
nije fotogenican al je pojam..

Domba:
Meni odlicno i kinez izgleda. Svidja mi se u 3pm. Ako cijena bude kod kod nas kao i ostalih kineza i pojavi se neka verzija na veliku tablicu, ufff :)

shegy:
i super, da ih nisu kupili propali bi i nebi nista vise bilo, sad ce opet bit dragstera i meni je ljep (jedino je auspuh nakaradan) nek je kinez, sve oko nas je kina (prednji kraj je cak i ljepsi na novom ali zadnji je definitivno ljepsi na starom)
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju