Općenito > Propisi
Odjava motora prije kupnje
marks19:
Ovako frend mi nudi skuter koj nije odjavio a ostale mu tablice oko 1 godine.Sad me zanima znam da mi je drugi frend reko da on nije odjavio motor 2 godine i kad ga je iso registrirat dobio kaznu ispalo ga ukupno 1700kn kazna sa registracijom.On je reko da bi otiso odjaviti skuter prije nego li mi ga proda,kako bi ja mogo provjeriti dali je on zaista odjavljen ne kad ga dođem registrirat dam oram placat tuđe kazne.Hvala unaprijed na dgovorima :D
ivanm:
dobiješ odjavljene i preštancane knjižice
na prometnoj imaš veliki štambilj i piše VOZILO ODJAVLJENO DANA _____ REG. OZNAKE PONIŠTENE.
marks19:
Hvala na brzom odgovoru :D
3alfa3:
Nek vlasnik odjavi vozilo, pa ga tek onda kupuj. Vise puta su se ljudi gadno zajebali kad su kupovali neodjavljena vozila. Bas ovo o cemu pricas - cura sa motori.hr kupila motor koji je 8 godina stajao, a nije bio odjavljen. I sad ju to kosta koliko je platila i motor ;D
ivanm:
u debilnoj državi je to tako, al da je normalna država, neplaćene kazne se naplaćuju ovrhom a za njih odgovara vlasnik koji vozilo nije odjavio...
ali nažalost ljudi ne paze na to a nit država vodi brigu..
nakon 1-2 neplaćene kazne za neodjavu, ovršitelj je trebao zaplijeniti motor pa ti onda nemoj platiti..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju