Tehnički kutak > Styling skutera

Airbrush

<< < (2/7) > >>

el:

--- Citat: StreetRunner - 17 Studeni, 2006, 14:31:48 ---Ali se mora prijavit na tehničkom promjena boje ili ta sranja.Ja ću sad piturat onu plastiku kod Gilere(onu tvrdu koja nije iste boje nego je ona izblijedjelo siva tako nekako) u metalik plavu.Oće me policija zaje i oće mo srat na tehničkom

--- Kraj citata ---
promijena knjizica ti kosta 70kn

Sugar:

--- Citat: StreetRunner - 17 Studeni, 2006, 14:31:48 ---Ali se mora prijavit na tehničkom promjena boje ili ta sranja.Ja ću sad piturat onu plastiku kod Gilere(onu tvrdu koja nije iste boje nego je ona izblijedjelo siva tako nekako) u metalik plavu.Oće me policija zaje i oće mo srat na tehničkom

--- Kraj citata ---

kaj bi ti za to srali?70 posto motora mora bit u boji koja pise u knjizici!

promjena boje u knjizici je 70 kn(nova knjizica) i ak je sve sareno jednostavno ce ti upisat pod boju:visebojan

filiplatinovicz:
a onda si car... možeš dodavati boje prema svom nahošenju i ukusu mijenjat ih kao kameleon... No, nije li bolje sve to rješavat naljepnicama???

Genesis051:
Jednostavnije definitivno... :icon_tongue:
Koja ti se sviđa - zalijepiš ju...
Kad ti dopi..i - odlijepiš ju (i, po osobnom afinitetu, staviš neku novu)...
Dobro sad... neki nisu s tim zadovoljni, pa prelakiraju full skuter...

filiplatinovicz:
lakiranje je sigurno ozbiljnije, ali skuplje rješenje... naljke su zakon za pokrivanje manjih oštećenja, a postoje i folije kojima se može prekriti cijeli oklop... carbon look!
na svaki način, skuter može dobro izgledat i kad je oblijepljen naljama, a a to na tehničkom ne kenjaju kao za promjenu boje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju