Tehnički kutak > Napravi sam
Izmjena vodene pumpe na Piaggiu bez rastavljanja blokova
Drnda:
meni je za sve skupa to trebalo 40 minuta, s tim da sam i ja morao variti za osovinu pa tuci cekicem, a i zupcanik je zapekao jebeno...
Tomi, to ti se dogodilo bas zato jer si vozio sa slinavom pumpom pa je sve zapeklo , tj lezaji za blok...
mene je tako docekalo pa sam morao ostati smiren :laughing6:
ljubo46:
ma ja sam sve detaljno jer sam starom to radio na apriliji sr 50 2005god...prvo operi dekl jer je sve bilo gubavo pa dok sve rastaviš onako laganini i bez forsiranja...al neke stvari su išle lakše no što očekuješ... :icon_thumright:
edit vidim da ste na mnogo mjesta pitali koliko ide semering duboko...odg je 25mm od samog ulaza do početka semeringa unutra
valjd sam dobro objasnio... :dontknow: :drunken_smilie:
Tomi_ZG:
Meni je semering ušao na početku malo pod koso i zbog tog mi vjerojatno curi,a možda sam malo(samo malo :icon_biggrin:) prejako lupal po njemu dok sam ga uprešaval,na način da sam za gedoru 11 zaljepil s pik trakom identičan novi semering i on je služil ko "alat" za uprešavanje,tak da ga kaj se tog tiče nisam mogel oštetit.
U subotu ide sve isponova pošto doma imam materijal al onda smireno,bez kletvi i slično :laughing7:
Rocky:
Tomi_ZG :fusher:
hahahahaaha sry moro sam :*
ivanm:
ja sam si od komada cijevi napravio alat koji sjedne u semering točno u milimetar i laganim lupkanjem sjeda u utor bez oštećenja..
ovo je od 3alfe3 a moj isto tak izgleda.. ova špica zalijepljena na cijev je kuka za vađenje starog semeringa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju