Tehnički kutak > Tuning skutera

Centralni feder - Minarelli Horizontal

<< < (3/5) > >>

Jet Force C-tech:
al dok sam se vozo sa bijelim polini federom obrtaji su mi varirali kad idem uz brdo ,a taj slucaj nisam imo dok sam se vozo sa seriskim

dhorvat:

--- Citat: mario_f15 - 08 Travanj, 2012, 16:04:37 ---o tome sam negdje vec citao da kraci fino izjednaci okretaje
cak mislim da si ti to pisao nekad davno, ti ili slow  :icon_scratch: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

jep, ali nikad probano  :toothy12:

--- Citat: andy - 08 Travanj, 2012, 16:06:27 ---Opet si počeo kemijat  :toothy12:

Mislim da najisplativije onu ak se nevaram da se zove - motoforce polutka linearna.. Uloženo dobiveno najbolje :)

--- Kraj citata ---

Ti ćut!  :icon_biggrin:

mario_f15:

--- Citat: dhorvat - 08 Travanj, 2012, 19:23:46 ---jep, ali nikad probano  :toothy12:

--- Kraj citata ---

jel imas feder ja bi probao  :icon_tongue: :icon_tongue:

dhorvat:
Haha pa kaj stvarno misliš da ga dosad nebi stavio da sam ga imal  :toothy3:

Ali morat ću vas razocarat jer sam uspel izgladiti minareli rupu, neznam dal je to privremeno ali skuter mi sada vuče ko aerox kad je bil serijala. Brijem da ću bacit drk#cu sad  :toothy11:  :toothy9:

čujemo se kad se rupa opet pojavi  :drunken_smilie:

mario_f15:

--- Citat: dhorvat - 09 Travanj, 2012, 00:43:59 ---Haha pa kaj stvarno misliš da ga dosad nebi stavio da sam ga imal  :toothy3:

Ali morat ću vas razocarat jer sam uspel izgladiti minareli rupu, neznam dal je to privremeno ali skuter mi sada vuče ko aerox kad je bil serijala. Brijem da ću bacit drk#cu sad  :toothy11:  :toothy9:

čujemo se kad se rupa opet pojavi  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
daj nam recept  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju