Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha Aerox Setup

<< < (6/7) > >>

BrZi_46:
meni je rox ljepsi od ranera makar ja vozim ranera :icon_biggrin: ,a na raneru je nekak pristupacnije sve nag na roxu...rox je kratki onak za stunt dobar.. :icon_biggrin:

Zika:

--- Citat: Yamaha_RoXX - 05 Travanj, 2012, 21:15:48 ---Na roxu ili runeru?

--- Kraj citata ---
roxu
--- Citat: BrZi_46 - 05 Travanj, 2012, 21:25:24 ---meni je rox ljepsi od ranera makar ja vozim ranera :icon_biggrin: ,a na raneru je nekak pristupacnije sve nag na roxu...rox je kratki onak za stunt dobar.. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ma da,pristupacnije je  :icon_thumright:

Yamaha_RoXX:
Jeste li vi vlasnici Runera zadovoljni brzinom ?

Marcus F12:
Pa da to se slazem..da je runner pristupacniji po meni ima i supper kocnice i udoban je..milina se za vozit..rox mi je nekako nizak i mal..al isto supper skuter..

Tomi_ZG:

--- Citat: Yamaha_RoXX - 05 Travanj, 2012, 21:29:32 ---Jeste li vi vlasnici Runera zadovoljni brzinom ?

--- Kraj citata ---
To je skoro jedina stvar sa kojom sam zadovoljan,naravno kad se uzme u obzir da je serijala  ;D

Roxa nisam imal al sam ga vozil i vile i zadnji amortizer su puno bolji neg na runneru,na kojem su vile zadnji šrot iz kojih ispada mast i kad tad postanu tvrde i izbija volan iz ruku na grabama.
Kaj se tiče prijenosa to je poznato da piaggio ima bolje rješeno.
Kočnice su bolje definitivno na roxu na kojem su (barem na onom kaj sam vozil) brembo čeljusti,a runner ima neke čang šlang kina čeljusti (tu mislim na novi model)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju