Općenito > Propisi

Dali se može

<< < (5/5)

Dugi:
Očeš reć da ne smiju :D Kaj ti znaš kad te uspavaju ko te reže xD

teddy4:

--- Citat: Dugi - 05 Travanj, 2012, 14:53:15 ---B ne dobiješ radi godina ;)) tek s 18, a M ti smiju dat sa 16

--- Kraj citata ---

tak je ....
--- Citat: zich - 05 Travanj, 2012, 14:59:07 ---Kaj je vama ljudi, ne smijes upravljat motornim vozilom bez vozacke, taman da imas i uvjerenje o polozenom vozackom ispitu ne smijes.
Znaci dok sara nije u djepu nemas kaj raditi u prometu, a mozes se ti zajebavat pa kad ti daju odgodu polaganja od 2 god budes se cesao.

Isto pitanje kaj studenti medicine nakon odslusane anatomije na prvoj godini smiju operirat.

:P

--- Kraj citata ---
a gle imas apsolutno pravo ak se pandur drzi nauke i zakona tak je meni bilo polozio i nisam mogo dic vozacku zbog netocne adrese na vozackoj i pandur mi je donekle uvazio rozi papir i ljecnicki sve ljepo posliko i napiso zasto mi nije vozacka u depu i tak sam se izvuko na sudu nisam bio kriv ali nisam ni smjeo na cestu .... :toothy10:

teddy4:
na osobnoj ne na vozackoj  sry :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

sikirica:

--- Citat: dancy94 - 05 Travanj, 2012, 14:08:05 ---Moje je pitanje dali se mogu vozit po cesti (sudjelovat u prometu), ako sam položil prometne propise i pravila, trenutno polažem za auto, položil sam propise i sad još moram položit prvu pomoć i odradit vožnju, naroavno i položit vožnju. Dali mogu ja vozit motor do 50 ccm ako sam upisao b kategoriju i položil za sada propise?

--- Kraj citata ---

nemozes  :icon_thumright:

teddy4:

--- Citat: sikirica - 06 Travanj, 2012, 23:01:34 ---

nemozes  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju