Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Nova Rača 20.05.2012

<< < (13/20) > >>

Brla:
sve u svemu solidno. malo loša organizacija - skuteri voze 2 treninga, drugi su kao kvalifikacije, a na kraju je bio samo jedan. svaka čast Gumyu-legenda od čovjeka za popit i propartijat  :notworthy: Figuar je vozio neosa i imao prvo vrijeme na treningu i prvoj trci, i onda se našla seljačina koja bi mu dala prijavu na motor jer kao nije po pravilima  :happy8: a po pravilniku kupa grada ZG dozvoljene su prerade po cilindru, iskusniji znaju da se puno može dobit s tim  :icon_biggrin: i dečko je stvarno popizdio i vozio drugu trku s pola gasa u inat i 2T doktor mu je uzeo prvo mjesto kojemu isto čestitam na odličnoj vožnji, isto ljudina od čovjeka  :notworthy:

juric_16:
dečki su prva liga, pogotovo iz Osijeka  :headbang:
dečki svaka čast, gumy zasluzio pobjedu, ipak su dosli izdaleka :D
stvarno bilo super :D
eto sad smo skupili malo iskustva, ipak nam je ovo prva trka u zivotu bila, pa eto, nadamo se da nismo puno smetali :D
budemo se jos sretali pa cemo se vec uhodat, pa bude to sve skupa puno puno bolje :D

Ceki21:
Imam sniman pad u sikani, budu zvijezde na jubituu :)

Cijela utrka je snimana gore kod sikane..
Sve u svemu ok bilo, Gumy svaka ti dala ;))))

2TDottore:
organizacija je bila ko i svake godine na visokom nivou.cestitke organizatorima  :)

zajebancije nije nedostajalo ko ni na svakoj utrci sto je najbitnije.bilo je svega za vidjet od padova,krepavanja motora,letenja i voznji po grabama,letenja po cesti,zabijanja jedni u druge stvarno niceg nije nedostajalo a to su cari cestovnih utrka i steta sta ih nema vise  ;D

skupilo se cak i iznenadjujuce dosta skutera makar ja sam ocekivao jos bar 5 ako ne i vise u klasi 50 posto tih skutera ima najvise na cestama.

gumy:
hvala svima.. :)

po meni najzanimljivija utrka sezone, čestitke svima, juric, brla i ekipa fala na pivu i roštilju, moramo se odužit u virovitici :)

snimao sam obadvije trke s kamerom na kacigi, snimku bale na cesti, padanja, bit će sve namontirano u jedan filmić pa stavim tu danas/sutra.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju