Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Karavana za život-bikeri na cesti
zvonkec92:
kak vam se da po ovoj kišurini se vozikat? ja nebi skuter ispeljo na ovo vrijeme za ništa..
NRGpower1:
--- Citat: zvonkec92 - 03 Svibanj, 2014, 14:09:12 ---kak vam se da po ovoj kišurini se vozikat? ja nebi skuter ispeljo na ovo vrijeme za ništa..
--- Kraj citata ---
e frende da si ti bio u situaciji da se vozis od varazdina do zagreba po najvecem pljusku ovo dns ti ne bi smetalo... ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
infinity3768:
--- Citat: NRGpower1 - 03 Svibanj, 2014, 14:10:34 ---
--- Citat: zvonkec92 - 03 Svibanj, 2014, 14:09:12 ---kak vam se da po ovoj kišurini se vozikat? ja nebi skuter ispeljo na ovo vrijeme za ništa..
--- Kraj citata ---
e frende da si ti bio u situaciji da se vozis od varazdina do zagreba po najvecem pljusku ovo dns ti ne bi smetalo... ;)
--- Kraj citata ---
Potpis!! Bio je kaos.. a ti Zvonkec ne s#ri kvake daj dodi nisi ni u Marofu bio... pa jbg nisu motori samo za sunce i suho...da jesu pisalo bi.
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
zvonkec92:
--- Citat: infinity3768 - 03 Svibanj, 2014, 14:22:00 ---
--- Citat: NRGpower1 - 03 Svibanj, 2014, 14:10:34 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Potpis!! Bio je kaos.. a ti Zvonkec ne s#ri kvake daj dodi nisi ni u Marofu bio... pa jbg nisu motori samo za sunce i suho...da jesu pisalo bi.
--- Kraj citata ---
hehe nema šanse da bilo koji od mojih skutera ide na ovu vodu sad a i ne kisne mi se baš, a kaj tam na jarunu jel ima di kakav šator il svi stojite na kiši? :binkybaby:
infinity3768:
Da sator je kolko sam mogo vidjet...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju