Tehnički kutak > Injection
TSDI blinka pokazivac smjera- skuter NE pali
perko_sr50:
sve je rijeseno osim greske 11, imao sam greske 6, 7, 8 i 11, ove sam uklonio zamjenom komplet tps-a, a grešku 11 ostavljam za sutra, neznam do čega bi moglo bit???, dali imate prjedloge za uklonit grešku broj 11?? također sam danas zamjenio i plavi injektor (injekotor zraka, povezan sa greškom 11) koji mi je bio pun čađe, te sam ugradio na skut čisti injektor koji je došao s magnetne rezonance :) GREŠKA 11 ???
još da dodam ovo blinkanje zmigavaca usred verglanja je vjerojatno zbog toga sto je aku prazan tj ne prazan nego slabiji nego sto bi trebao biti
unnamed:
procitao sam tu na forumu pod te greske, pise da je 11 greska injektora zraka tj. plavog injektora
ivek_sr:
hmmmm... jesi probao injektor na suho kak baca? Dakle spojio ga na kućište gdje je zeleni pa ga držao rukom i probao verglat? To je jedini način da vidiš dal je plavi ispravan...
perko_sr50:
--- Citat: ivek_sr - 04 Travanj, 2012, 00:39:11 ---hmmmm... jesi probao injektor na suho kak baca? Dakle spojio ga na kućište gdje je zeleni pa ga držao rukom i probao verglat? To je jedini način da vidiš dal je plavi ispravan...
--- Kraj citata ---
da, da naravno, baca bas lijepu maglicu ali bez gasa, kada dam gas i tako odpojeno verglam onda kao da manju maglicu baca.
perko_sr50:
evo, uspio sam rijesiti i kvar 11, nije bio đek od plavog injektora dobro uštekn u sam injektor, no sada skuter NEMA NITI JEDNE GREŠKE, ALI NE PALI :icon_scratch:
iskru baca, svjecica je mokra nakon verglanja, akumulator nije bog zna sto ali vrti masinu, koji su moguci uzroci sto masina ne pali a nema niti jedne jedine greske??
Hitna pomoć potrebna :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju