Tehnički kutak > Garaža
Moj - RUNNER VXR-r
Grale:
Uuuu ovaj sbk se čuje milina :drunken_smilie:
A i vidi se da skuter ide dosta bolje naspram 200
Kmich83:
--- Citat: steeef - 10 Studeni, 2012, 15:15:50 ---evo sad bil malo na djiru nekih pedesetak km,sad je vec i remen sjel pa se skuter vrti malo iznad 8 rpm kae nisko za sbk..na startu se prevrti do negdi 8800 i na tim okretajima ima najvise snage..sa seriskim bi trebalo to bit tu negde,vidicemo sljedeci tjedan..
jedino me brine malo neko ko zveckanje u masini,moram skinut ju opet dole da vidim ventile i lackalice i fazu jer se cuje iz glave..
sljedeci tjedan lastiie su naredu.
zaboravil sam napisat da brzinu od 135 po satu ufati bez problema i hez saginjanja..
dok se ustela treba jos i bolje bit..
naravno napravil budem i usporedbe vxr i 250cc getribi..
--- Kraj citata ---
Ljepo, sve ljepše vijesti. :n1:
:sign188:
steeef:
opet malo bil na đir kad se pokazalo sunce pa i do benze da odem,taman se rezerva upalila..
uglavnom još su pali okretaji,remen se očito još uvijek namješta,sad vrti kroz ubrzanje ravno 8000rpm i baš je u rupi a na krajnjoj od 138 kolko sam danas ufatil na malo duljem pravcu bez saginjanja vrti oko 8300..
osjeti se moment i sve ali i rupa em zbog okrtaja em zbog ezbekajija..
al od nule dok se kreće i napuca gas,onda se zavrti kak treba,na 8800 i tu puca od snage i onda na 90 samo padnu okretaji..
prvo trebam stavit seriski spuh pa probat malo proterat ga i onda štelovanje..to možda sutra napravim..
Kmich83:
A baš mislil napisati pa neš valjda i u nedelju delal??
Ljepo mi je čuti da to ide.
A si otkril od kud ono zveckanje ili to tek kad skineš mašinu?
steeef:
čini mi se ventili ili klackalice..sutra bum skinul kad već trebam zbog selena nosača.
kad smo kod toga,čini mi se da malo mapina pleše pa bumo vidli i kakvi su ležajevi nosača motora..
rastavil bum sutra ovu 200 mašinu pa budemo vidli kakva je iznutra i kakve su karike i sve ostalo nakon skoro 50tkm..radilica luft nema..
spremne su već i nove karike,dihtunzi,fazni lanac i poklopac faznog..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju