Tehnički kutak > Garaža
Moj - RUNNER VXR-r
danc00:
Da Stef , fuck you :'(
Prvo velis da odvaja na zadnji pa onda slikas sa spuljom...mucki provokator.
Nemam snage vec pratiti tu temu.... izgleda da bum moral otvoriti stednju prek zime koja se bu zvala 250 i leo spulja! A taman sam se oporavil financijski od kad n 2T doma.
steeef:
sbk je moj,del sam ga da malo grmi..
sa seriskim spuhom bude isto odvajo,nie to do spuha nego do speed controla..polini rula
sbk sam del da vidi kmich kaj mu jos fali ;)
steeef:
--- Citat: pralas - 09 Studeni, 2012, 17:12:40 ---de jebi se,jer si moro staviti sliku sa SBK-om,kako da ga ja sad ne kupim :P ;D
--- Kraj citata ---
ma de ti si bus kupil serdjarevica,koja je super spulja ;)
pralas:
--- Citat: steeef - 09 Studeni, 2012, 17:34:03 ---
--- Citat: pralas - 09 Studeni, 2012, 17:12:40 ---de jebi se,jer si moro staviti sliku sa SBK-om,kako da ga ja sad ne kupim :P ;D
--- Kraj citata ---
ma de ti si bus kupil serdjarevica,koja je super spulja ;)
--- Kraj citata ---
hahah ni čut šefe,jednom sam se zaj#bo i naucio na pogreškama,jedino ako ikad kupim spuh bude sbk evolution :)
steeef:
ja jedino bum vozil ovaj sbk carbon..evolution je ok al mi nije ni pol ljep ko carbon..sjajni plast i plasticna kapa,nije to za mene.
mada si nekak brijem da budem na kraju vozil na seriskom,da bude mi dosadil tak glasan spuh..osim ak ne nadostukam db killer da ga jos utisam..
sve bum videl koi mi se bude pokazal bolji po performansama dok napravim granu ko od pm spulje (360 pipe)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju