Tehnički kutak > Garaža
Moj - RUNNER VXR-r
Kmich83:
Evo malo da oživim temu, radi se servis, promjenjeno ulje, filter ulja i zraka, rolice i klizači rolica, stavljen TC.
O razlici ako postoji budem pisal sutra jer od subote popodne se zaje..... sa servisom: nakon izmjene ulja počelo se pjeniti, pa sam moral još jednom mjenjati (izgleda staro ulje koje sam imal doma), ali to nije sve kao u kvizu kad vas je... onda vas je.. pa mi je propišala posuda za antifriz, jasno danas ju nigde nisam mogel najti pa sam pristupil ljepljenju bar da se mogu voziti.
Hvala gospodinu steefu :sign092: na informacijama i na dostupnosti kad god zapnem. Ako nego usavrši postupak kloniranja molim jednog šteefa za zagorje tak da nemoram ja slagti svoj skuter. :toothy10:
Kmich83:
Evo par slikica znači novi retrovizorima, nakon napravljenog sevisa setup je sljedeči:
12,5 g rolce
malossi TC
serijski centralni novi
polini filter zraka
polini speed control
2mario2:
Lijepa je vxr-ka... moja tiha patnja... :'(
Kmich83:
Evo da malo dignem temu.
Bila je subota ujutro i išel sam na posel prek Laza za Kašinu i upssss:
evo malo izbliza
i malo prednji kraj
Uglavnom prvi kotač na kočenju mi je pobegel, ja sam taj dan sva sreća imal i rukavice i jaknu i tenisice i duge hlaće( sva sreća da je bilo malo hladnije)- kaciga se podrazumjeva. Od pada mi je volan otišel malo u desno, hvala majstoru Ivan driffte, kod kojeg smo to nabrzinu riješili i ja sam krenul dalje.
Pošto sam kasnil u goricu u soblincu sam se uključil na autoput i samo gas, i još gas. Na pola puta između domovinskog mosta i buzina pukel mi je remen (koji je bil na novo stavljen). Sljedi mi pola sta do 45 min guranja vxr-a po suncu u punoj opremi do Buzina - ko treba smršaviti toplp preporučujem.
Do Buzina je stigel buraz po mene s kombijem, skut na kombi i doma.
Bil bi to još samo jedan loši dan da navečer nisam išel na more, jasno na Lučkom kolona.....
Skuter je sad složen za vožnju, novi remen, volan ravni, tri rolice 11,8 tri 12,5g, maknul sam TC. Iskreno se nadam da bu tak izdržal do kraja sezone, a onda možda neka mašina 250, zavisi za kolko ju nađem, možda i prepravak boje.
steeef:
ooo biće lakiranje :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju