Tehnički kutak > Garaža

Moj - RUNNER VXR-r

<< < (78/92) > >>

danc00:

--- Citat: steeef - 21 Travanj, 2013, 18:22:00 ---ajde napokon da si del slike neke,bokte ko da se s drndom družiš :P
znači ide skuter fino,očekival sam da bude dobar al eto ovo sa krajnjom brzinom me čak i iznenadilo..nadam se da si zadovoljan  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: Al zato su slike ko da se je s tobom družil,  :laughing7: :laughing7:

Videl sam ga nabrzaka uživo i super zgledi, samo mi ne paše taj nosać tablice, to pod hitno treba pod rep, onda bude VXR-R :icon_thumright:

Kmich83:

--- Citat: Grale - 21 Travanj, 2013, 18:46:49 ---Uf kako fino izgleda sad :headbang: :headbang:
Znači krajnja je kojih 135 po gps-u bila?Jebenica :icon_thumright:
Ak sam dobro skužil, sj#bo si diftunga dok si auspuha skidal? :icon_biggrin:
Ma to si trebal samo malo crvene diht mase stavit gore :P

--- Kraj citata ---
Da sje... sam taj diftung, probal sam staviti onu traku za auspuh al je to zgorelo ni za tjedan dana, za ovu masu se nisam zmislil.

--- Citat: danc00 - 21 Travanj, 2013, 21:32:18 ---[

Videl sam ga nabrzaka uživo i super zgledi, samo mi ne paše taj nosać tablice, to pod hitno treba pod rep, onda bude VXR-R :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nejde ta tablica pod rep jer mi ovak baš služi svrsi kak sam rele umjesto blatobrana.

Kmich83:
Evo da malo dignem temu.
Danas napravil nekih 300 km uz prosječnu potrošnju od 4,4l pri 7rpm. Ruta je bila Zabok-Zagreb-Čakovec-Varaždin-Zabok.
Ujutro me malo poškropila kiša, popodne kad sam krenul za Čakovec do varaždinskih suho od Varaždinskih do Čakovca kiša, gume su me dobro služile (znači Dunlop rs207), proklizala jedino u Zagrebu po tramvajkoj tračnici, po autoputu se nisam spuštal ispod 100km/h i ni na jednom zavoju a ima ih dosta prije Varaždina me nije izdala, i po lokalnim cestama se ponašala OK.

Evo i jedna slika iz kišnog Međimurja.

danc00:
Svaka čast kaj imaš volje vozit po kiši! Drugi put javi kad peš prema gore, budem se i ja priključil. :hello:

Kmich83:

--- Citat: danc00 - 11 Svibanj, 2013, 22:39:28 ---Svaka čast kaj imaš volje vozit po kiši! Drugi put javi kad peš prema gore, budem se i ja priključil. :hello:

--- Kraj citata ---
Ovo je bila vožnja zbog posla, ujutro sam išel na Goljak, a popodne u Ćakovec na predavanje Palčića, u Čakovcu nemaju terapeuta pa su me zvali da im pokažem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju