Tehnički kutak > Garaža
Moj - RUNNER VXR-r
Kmich83:
Skuter je u Zagorju.
Slike ima tu a kad dojde ljepše vrijeme jedan fotosešen mi ne gine, do onda sredim samo nosač tablice i to je to.
Kmich83:
Dojmovi skutera:
Uživo izgleda puno bolje nego na slikama, no kad sam čul zvuk, nezan dal zato kaj ga dugo nisam čul ili zbog promjene mašine ili je steef i neki majstor za zvuk :toothy12: , ali čuje se odlično mislim da je napino ali nešteti ponoviti pali na zub, tj okrenem ključ, stisnem gumbić i pali. :toothy10: .
Moram ga paziti nekih 100 km, valjda bum izdržal, jer već sam danas komentiral kak mi je žal kaj sam došel s kombijem da sam znal da nebu niš jako padola upustil bi se u vraćanje na motoru.
Upoznal sam Gralea, lik je ok, i još nekog - nek mi ne zamjeri al ime nisam zapamtil.
Uglavnom popili kavu, dobil sam po akj sam došel i sve OK - ak kome treba majstor ja preporučujem šteefa .
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Grale:
To je to,samo resit auspuha malo na proljeće s mat sprejom i onda bu fkt from dućan ;D
Zvuk je prejeben,pogotovo dok ga palis,ko motor neki jer nema klasično paljenje prek bendixa :D
A kobaje kak su tek dobre bile :P
steeef:
kobaje si spekel samo takve..bilo su ftecne fanj :icon_thumright:
btw toe lega spiro,nie sa foruma..dober je,ima da ide 100 200 (800 nemre jbg)
Kmich83:
--- Citat: Grale - 24 Veljača, 2013, 22:56:51 ---To je to,samo resit auspuha malo na proljeće s mat sprejom i onda bu fkt from dućan ;D
Zvuk je prejeben,pogotovo dok ga palis,ko motor neki jer nema klasično paljenje prek bendixa :D
A kobaje kak su tek dobre bile :P
--- Kraj citata ---
Ja sam bil jučer na "jegeru" tak da mi je kava bila skroz Ok. A <uspuh bum riješil.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju