Tehnički kutak > Garaža

Moj - RUNNER VXR-r

<< < (51/92) > >>

danc00:

--- Citat: Kmich83 - 10 Siječanj, 2013, 00:31:30 ---Dobre su mi ove bočne plastike, još malo pa uopće nebu onih rupica.
Za ove limiće nisam ni znal da postoje, steef stvarno znaš posel :sign188: :sign201:

@steef kaj je ovo pokraj limića - isto neke moje ili je to tvoje?

@danc00 naj se sekirati, bum i ja tebe kopiral samo kaj još neznam koja pe folija -mislim na boju, ali ja bum del samo na onu plastiku veću u sredini. :notworthy:

--- Kraj citata ---

Hehe, nema straha, samo kaj bi i prije ja to plastificiral samo kaj nisam imal alat za raskopati skuter... :toothy3: Sutra ak mi je gotovo stavim slike, rekli su da bu do čet "možda" gotovo, a ak nebu onda moram čekat dok nejdem opet u ZG pa se nadam da bu sutra...

E da, i kaj moram napomenuti, pjeskarenje je puno grublje nek staklarenje, puno više skine materijala i puno je grublje od staklarenja...neko je govoril da je isti k ali definitivno nije.

steeef:
za pjeskarenje ovisi kakv pijesak se koristi pa tak i ispadne..
doma sam ja sebi pjeskaril s finijim pijeskom i ispalo je skroz fino..dok ovo kaj sam nosil je grublje.

steeef:
etoga,danas završil napokoni te donje bočne plastike pa ih odma bacil u šprickit da vidm jel to to..još treba malo pošmirglat i jednom proć sa šprickit da sve fino popuni do kraja..uglavnom zadovoljan sam.

Kmich83:

--- Citat: steeef - 15 Siječanj, 2013, 00:04:55 ---etoga,danas završil napokoni te donje bočne plastike pa ih odma bacil u šprickit da vidm jel to to..još treba malo pošmirglat i jednom proć sa šprickit da sve fino popuni do kraja..uglavnom zadovoljan sam.

--- Kraj citata ---

Meni zgleda super. Ja sam prezadovoljan

steeef:
priprema je na pola puta..
pokrpano kae trebalo se krpat i bačenu u šprickit...
sredil sam još i jebene mrežice na na plastikama di su inače rešetke..neki majstor ih je prvo s kitom zaljepil i silikon onda još popunil  :tstnd:
zato je izgledalo ko da su upuštene unutra pol centa..sve sam to počupal i j#bo mu mamu pa sam još plastike pobrusil iznutra da mrežica fino nalegne na rub i zaljepil smolom i vlaknima..još treba preostala 2 ruba na svakoj polepit i toe to  :color:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju