Tehnički kutak > Garaža
Moj - RUNNER VXR-r
Kmich83:
--- Citat: Kamba - 19 Svibanj, 2012, 14:13:24 ---....ja još nevjerujem da ima toliko km bez kvarova.... :icon_biggrin: ....šta dižeš Gilere toliko u nebesa Go Go..... :laughing7:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Go-Go RUNNER - 19 Svibanj, 2012, 21:13:36 ---Ma di nece imat, toliko ce moja uspit a ne jedan vxr :laughing7: Ne dizem, nego je unakazio s farbanje, ali ajde da se to uvijek rijesit...
--- Kraj citata ---
Gle deči shvatio sam da vam se ne sviđa, meni se sviđa i to je najbitnije.
Vama ak se ne sviđa zaobiđite temu. Ak imate koji konkretan prijedlog jako je dobro došao.
R@kija:
pa covjek je izrazio svoje misljenje,ne sviđa mu se i jbg,ne sviđa se niti meni to bijelo,al jbg,tvoj skuter,ak se tebi sviđa to je najbitnije...kak i kazes ;D
Go-Go RUNNER:
Potpis na R@kiju :icon_thumright:
Konkretan prijedlog bi bio sve šta je bijelo vratit u crnu....
Kmich83:
--- Citat: R@kija - 19 Svibanj, 2012, 21:54:58 ---pa covjek je izrazio svoje misljenje,ne sviđa mu se i jbg,ne sviđa se niti meni to bijelo,al jbg,tvoj skuter,ak se tebi sviđa to je najbitnije...kak i kazes ;D
--- Kraj citata ---
Da ali to isto mišljenje je izraženo i na prvoj stranici prije par tjedana. Pa ako nema kaj novoga onda netreba pljuvati.
--- Citat: Go-Go RUNNER - 19 Svibanj, 2012, 21:59:33 ---Potpis na R@kiju :icon_thumright:
Konkretan prijedlog bi bio sve šta je bijelo vratit u crnu....
--- Kraj citata ---
Da to sam shvatil ali meni je ok ovak sa bijelim, bude se neke mjenjalo na zimu ali ne zato kaj mi se ne sviđa nek zato kaj je lakirer fušal....
:glasses9:
Go-Go RUNNER:
Je, ali si stavio nove slike. Sa novim slikam idu i novi komentari, zar ne?
Sviđaju mi se planovi :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju