Tehnički kutak > Garaža

Moj - RUNNER VXR-r

<< < (46/92) > >>

2mario2:
za MC29 mogu i ja reći da mi se isto na Roxu pokazala super... napred je bila i nikad proklizila s tim da je bila stara par godina, a iza je bila MC16 nova i isto nije bilo problema, a vozil sam se ko divljak... sad imam na ovom skuteru iza isto MC16 i zadovoljan sam (jedan pad sam imal, al moja krivica ne od gume)... moj odabir bi bil ili MC29 ili Battlax BT30...

steeef:
brkate stvari..ne drži isto guma na 50cc i na jačem skuteru koi je još 50% teži i 3x jači.

danc00:

--- Citat: steeef - 14 Prosinac, 2012, 13:16:20 ---brkate stvari..ne drži isto guma na 50cc i na jačem skuteru koi je još 50% teži i 3x jači.

--- Kraj citata ---

Hmm, ne brkam, samo to nisam gore napisal, da je i to jedan od rezloga, jer vidim da svi koji imaju savu na večim skuterima ju pljuju tak da ću nju preskočit, naravno da sam imal na umu to da je VXR  puno teži i da je puno veća snaga na zadnjem kotaču nego kod Aeroxa.

No nema veze, kad bu došla na red onda se bu raspravljalo, sad nek vozi ova 207ica...možda kad ju malo potrošim bude bolja, moram Kmiču dati malo skuter da ju podere, kad dela kilometre ko da je po njima plačen  :icon_thumright:

Kmich83:
Ja kad sam kupoval gume prošle sezone isto baš nisu bili dobri komentari za gumu, ja sam je ipak uzel jer nisam imal para za neke skuplje. Ja se ne vozim baš tak da se naginjem previše, a i radim dosta km tak da se i brzo zagrije pa mi je dobra..Baš me zanima kakva bu prva ove sezone.

steeef:
radilo se dalje na montaži :P
čistil sam i sklopil kočiona klješta,bome sam se dobro izj#bo dok sam sve očistil i posložil na mjesto..pa onda još čušćenje plastifikacije s mjesta di je nesmije biti i tak..stavil točak gore,support arm i već sad to sve izgleda malo drugačije nego prije :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju