Tehnički kutak > Garaža

Moj - RUNNER VXR-r

<< < (44/92) > >>

steeef:
jel ste ju vozili?
nek vam kmič veli kolko je napravil sa prijašnjom takvom gumom
s obzirom kud se vozil i kolko km radi dnevno pa i godišnje.
da nevalja to je glupost i sigurno ju nebi opet uzel isto ko i ono da je mc29 predobra guma,tak da..
a i pirelli i michelinka su tu negdi isto..

2mario2:
ja sam gledao po ocjenama na netu kad sam sebi kupoval gumu i zato sam rekao da ima kvalitetnijih... ak je i ova dobra tolko, onda ok... nemoj se steeef odmah ljutit... :laughing7:

steeef:

--- Citat: 2mario2 - 13 Prosinac, 2012, 16:26:31 ---ja sam gledao po ocjenama na netu kad sam sebi kupoval gumu i zato sam rekao da ima kvalitetnijih... ak je i ova dobra tolko, onda ok... nemoj se steeef odmah ljutit... :laughing7:

--- Kraj citata ---

ne ljutim se ja ništ,samo volim raspravljat konkretno o onom kae probano..
ja sam ju isto vozil i guma je ok.

čitam i ja ocjene i kritike filmova po netu pa dok ga pogledam ono dal bi mu možda trojku a ne 8 ili 9 kak ga 'kritičati' ocjene..a one kaj popljuju do jaja ispadnu bolji 10 puta od ovih visoko rangiranih,toe tak jbg...

Kmich83:
Dečki točno takva guma je bila i ove sezone gore i stvarno je OK, neznam kaj vi očekujete od gume - ja sam ju prošle godine kupil jer je bila najpovoljnija (čitaj najjeftinija) i stvarno me nije razočarala - drži pristojno ni jedamput me nije razbacalo, a u usporedbi s onim sava koje su bile gore kad sam kupil skut su nebo i zemlja. Tak da ja sam biral gumu i dok me ne iznevjeri nebum ju mjenjal.

pralas:
ja sam probao jos davnih dana od prijatelja novog runnera  koji je imao te gume sa oko 6 tkm i garantiram da je kombinacija pirelli evo 21/22 bolja i nitko mi ne moze dokazati obratno...
nitko ne kaze da guma ne valja,ok je ali ima boljih...

Kmich:treba uvijek probati nesta novo,ova ti se guma pokazala dobro,mozda da si uzeo neku drugu bi bio jos zadovoljniji  :icon_thumright:

a sava na jačim skuterima je nužno zlo,pogotovo mc29,dobra je prvih 2-3 tkm a onda kliže ko luda,jos ako odstoji preko zime mos ju bacit koliko otvrdne

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju